zor olduğunun farkındayım zaten sadece nasıl yapıldığını soruyorum nelerin bilinmesi gerektiğini söylüyorum öğrenmediğin sürece her şey zordurbı tık zor kanka farklı programlar var
rica ediyorum hiçbir şeyde bilgisi olmayan arkadaşlar bir şey yazmasın hile nasıl kodlanacağını öğrenmek için hangi yoldan başlanması gerektiğini öğrenmek için yazıyorum zaten burayahile kodlamayı öğrenmem gerek
neden söyleyemez? öğrenilmesi gerekiler şeyler ortada değil mi? bana nasıl c# öğrenmelisin diyebiliyorsan memory öğrenimi mapping öğrenimi için gerekli şeyleri de söyleyebilirsin bencekafalar trilyon.. c# öğrenmen gerek. sana kimse tam olarak ne yapman gerektiğini söyleyemez. örnek olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
mesela burada kişi troll bir hile yapıyor. c# öğrendikten sonra her satırın hangi fonksiyonla bağlandığını, hangi triggeri harekete geçirdiğini falan anlarsın. fakat varolan bir online programa hile yapmak, oyun yapmaktan daha zor.
Öğrenilmesi gereken şeyler ortada değil. madem çok biliyorsun neden konu açıyorsun? Senin yapmak istediğin ne? Ne tür hileler yapmak istiyorsun, her oyun için memory variable mı değişmek gerek? c# öğrenmelisin diyorum çünkü oyunların genel olarak sahip olduğu dil o. aynı dile sahip insanlarla sorunsuzca konuşabiliyorsun değil mi? bundan başka ne söyleyebilirsin? dünyadaki her programcı kendine göre farklı yollar izler. hepsi tek bir noktada bağlantılı değil. c# öğrendikten sonra kafan basmaya başlayınca ola ki becerirsen kendin, kendi yollarınla, kendi func veya conflarınla hile yazacaksın.neden söyleyemez? öğrenilmesi gerekiler şeyler ortada değil mi? bana nasıl c# öğrenmelisin diyebiliyorsan memory öğrenimi mapping öğrenimi için gerekli şeyleri de söyleyebilirsin bence
Udemyden c++ dersler alabilirsin youtubedan bakarak kendin csgo paste bir hile ile başlayabilirsin vs 2019 indirmeyi unutmaHerkese merhabalar dostlar umarım sağlığınız keyfiniz yerindedir. Hile yapımıyla uğraşan bilgili arkadaşlardan bir kaç bilgi,tecrübe kazanmak istiyorum. Bildiğiniz üzere hile yapımı kolay bir şey değildir öğrenimi de pek kolay değil çünkü Türkçe kaynak yok denilecek kadar az bulunmakta. Sorum şu c++,c dillerine hakim bir insan hile yapmak için 0 dan ne öğrenmeli? benim bildiğim win32 ve mapping gibi konulara hakim olması gerekiyor ancak kendime bir yol çizemediğim için size soruyorum. 0 dan kademe kademe neler öğrenilmeli neler tecrübe edinmeli neler üzerinde çok durulmalı? Yanıtlayan yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürer.
(Konuyu yanlış yere açtım sanırım ancak daha mantıklısını bulamadım yetkililer kontrol edersiniz)
hangi oyunda yaptın?bencede ben denedim sadece wallhack yaptım sen youtubedan eğitimini al
kanka matematiginin iyi olmasi lazim bildigim kadariyla, ve kodlama bilmen lazimHerkese merhabalar dostlar umarım sağlığınız keyfiniz yerindedir. Hile yapımıyla uğraşan bilgili arkadaşlardan bir kaç bilgi,tecrübe kazanmak istiyorum. Bildiğiniz üzere hile yapımı kolay bir şey değildir öğrenimi de pek kolay değil çünkü Türkçe kaynak yok denilecek kadar az bulunmakta. Sorum şu c++,c dillerine hakim bir insan hile yapmak için 0 dan ne öğrenmeli? benim bildiğim win32 ve mapping gibi konulara hakim olması gerekiyor ancak kendime bir yol çizemediğim için size soruyorum. 0 dan kademe kademe neler öğrenilmeli neler tecrübe edinmeli neler üzerinde çok durulmalı? Yanıtlayan yardımcı olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürer.
(Konuyu yanlış yere açtım sanırım ancak daha mantıklısını bulamadım yetkililer kontrol edersiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?