Şifreli Bilgisayara Girmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Şifreli Bilgisayara Girmek
Arkadaşlar şifreli bir bilgisayar düşünün. Siz şifreyi bilmiyorsunuz ama PCye girmeniz gerek, babanız, abinbiz, ablanız vs. PCye şifre koymuş ? Konumuzda bu şifreyi aşıp PCye şifre girmeden girmeyi gösterecegim.

+ Öncelikle daha önceden bu pcye girmiş olmamız lazım. Şifresiz giriş için PCde ufak bir degişiklik yapmak gerekiyor. Bi yolunu bulup şifreyi bilen birinden PCyi açtırın.
+ Olayın mantıgı şudur ; oturum açma ekranında bazı programlar çalıştırılabiliyor. Örnegin, yapışkan tuşlar. Biz sistemde yapışkan tuşlar uygulamasının adını degiştirip yerine aynı adla CMD (komut istemcisi) nin bir kopyasını koydugumuzda oturum açma ekranında yapışkan tuşları çalıştırdıgımızda CMD açılacak ve buradan girecegimiz basit bir kodla PCyi şifresiz açacagız.
+ Bunu yapmak için, REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sethc.exe" /v Debugger /t REG_SZ /d "C:\windows\system32\cmd.exe" Girdisini çalıştırıp regedite eklememiz yeterli.
+ Artık oturum açma ekranında (şifrenin soruldugu yer) Shift tuşuna 5 kere bastıgınızda komut satırı açılacak. buradan istediginiz komutu pcye verebileceksiniz.
+ Komut satırından start explorer.exe komutu verip masaüstünü açabilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eskiden ben bunun yapılışını başka kanalda görüp babamın telefonuyla YouTube'a videosunu çekip atmıştım... Ahhhh o eski günler keşke videoyu silmeseydim laaa :)

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
eğer pc'yi açtırabiliorsan parola sıfırlama disketi oluşturursun işine bakarsın ne uğraşıyorun bu kadar :D

Üye
8 HİZMET YILI
Bende internette bakındığımda genelde yeniden kurulum usb bellek veya dvd tarzı şeyler istiyordu bu cok mantıklı umarım hiçbir zaman işim düşmez :D

Üye
8 HİZMET YILI
Bunun için ekstra hesap oluştura bilirsin şifre kırıcı programlar var çalışıyorlarda dene takıp ekranda ekstra hesap oluşturup girebilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...