Eline sağlık çok güzel olmuş.
Eline sağlık işe yarayacak bir post verdim likeni
Teşekkürler dostlarım.Eline sağlık çok başarılı olmuş
Uygulamanın adını hatırlamıyorum ama rahatlıkla bulabileceğine eminim.Aga telefonlar içinde bildiğin bir uygulama varmı
fotoğraflar için telefonda keepsafe vardıAga telefonlar içinde bildiğin bir uygulama varmı
varAga telefonlar içinde bildiğin bir uygulama varmı
Eline sağlık kardeşim, çok iyi olmuş
Çok teşekkürler dostlarım. Eklememi veya düzeltmemi istediğiniz herhangi bir şey varsa; belirtebilirsiniz.aşırı mükemmel ve kusursuz olmuş ellerine sağlık
Keşke bilmeden konuşmasaydın dostum.sistem buna benziyor ama program halini yapmışsın ellerine sağlık
Canım kardeşim bilmeden demişsin ben sadece kendi düşüncemi belirttim. Rahatsız veya bozulduysan kusuruma bakma, kodları göster veya gösterme kötü niyetli bir yorum yapmadım sadece yaptığın sistem buna benzer dedim tıpa tıp aynısı falan demedik sonuçta. Senin yaptığın programı denemedim denersem görmüş oluruzKeşke bilmeden konuşmasaydın dostum.
Burada bana kodları göstertmeyle uğraştırma. Benim yaptığım ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
Benim yaptığım dosyaya gizlilik vermiyor, bilgisayarda aramayla ulaşılmayacak bir yere taşıyor.
Sorun değil yani ama; uzun uzun uğraş verilen bir şeye "bunun gibi olmuş" diyip kestirip atılınca zoruma gidiyor.Canım kardeşim bilmeden demişsin ben sadece kendi düşüncemi belirttim. Rahatsız veya bozulduysan kusuruma bakma, kodları göster veya gösterme kötü niyetli bir yorum yapmadım sadece yaptığın sistem buna benzer dedim tıpa tıp aynısı falan demedik sonuçta. Senin yaptığın programı denemedim denersem görmüş oluruz
Estafurullah canım kardeşim önemli değil baş tacısın. Benim her günüm kötü geçiyor ama iyi olmaya çalışıyoruz, hayata tutunmaya çalışıyoruz, emek vermeye, çabalamaya çalışıyoruz. Bunun gibi olmuş derken benzemiş demek istemiştim ama o söz biraz ters olmuş yadaSorun değil yani ama; uzun uzun uğraş verilen bir şeye "bunun gibi olmuş" diyip kestirip atılınca zoruma gidiyor.
Kötü bir gün geçirdiğim içinde agresif bir yapım var şuanda. Üzgünüm >.<
inglizcen varsa unknown takıl kaliteli içerikler varTopıcte saçma Sapan haber Konularını Görmekten Bıkmıştım. İyi Oldu Bu Böyle Konuları açan bir ben deilmişim Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?