Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Perfo - Klasör Gizleme

:yazı:

Merhaba dostlarım, ben Perfo
Bu konumda sizlere yaptığım bir program olan klasör şifrelemeyi göstereceğim.
Aslında tam olarak dosyayı şifrelediği söylenemez. Ama var olan bir dosyayı gizleyerek programdan şifre girişi ile klasöre ulaşım sağlıyoruz.
Herkesin bilgisayarında gizlemesi gereken birkaç dosya vardır.
Kardeşinin, arkadaşlarının, ailesinin görmemesi gereken bazı uygulama/dosyalar mevcut olabilir.
Bu uygulama sayesinde şifreyi girmediğiniz sürece klasörü gizli tutabilirsiniz.
İsterseniz dosyayı ilk oluşturduğunuz yerde görünür kılabilir veya görünür kılmadan direkt olarak dosyaya erişim sağlayıp, içindekilere göz geçirebilirsiniz.
Programın kullanımını "Kullanımı" bölümünden öğrenebilir ve "İndir" bölümünden de indirip kullanabilirsiniz.

:calis:

Windows 10: ÇALIŞIYOR
Windows 8/8.1: ÇALIŞIYOR
Windows 7: ÇALIŞIYOR
Windows XP/Vista: ÇALIŞIYOR
Windows 95/98: ÇALIŞMIYOR
MacOS: ÇALIŞMIYOR
Linux/Pardus/Oracle: ÇALIŞMIYOR

:kullan:

•Programı aşağıda bulunan "İndir" bölümünden indirip, masaüstüne çıkaralım.
•İlk giriş mevcut şifresi "0000"dır. Eğer "Yanlış Parola" hatası alıyorsanız şifreyi boş bırakınız.
•Güvenlik amaçlı gelen ilk menüden "Şifre Değiştir" bölümünden şifrenizi değiştiriniz. Ardından tekrardan giriş yapınız.
•"Klasör Seç" bölümünden gizlemek istediğiniz klasörü seçiniz. (Öneri: Yeni bir klasör oluşturup onda gizlemeniz sizin açınızdan daha rahat olacaktır)
•"Gizle" düğmesine basarak seçtiğiniz klasörü bilgisayarınızda bulunamayacak şekilde gizler.
•"Göster" düğmesine basarak klasörünüzü nerede iken seçtiyseniz klasörünüzü orada tekrar görünür yapar.
•"" düğmesine basarak da klasörünüz ister gizli olsun, ister olmasın direkt olarak açarak, ulaşımınıza yardımcı olur.

:resim:

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

:not:

ÖNEMLİ!
Programı masaüstüne kurmanız önerilir. Aksi takdirde programın bulunduğu dizinin bir gerisinde "Debug" dosyası sayesinde herkes şifrenize ulaşabilir.
Mevcut olan "Debug" dosyasını silerseniz gizlediğiniz klasörü bir daha bulamayabilir ve şifreniz kaybolabilir.
Programı farklı bir dosyadan, farklı bir yere taşırsanız dosyanız kaybolur ve şifreniz silinir.
Dosyanızın kaybolmaması için önce görünür hale getirin ve o şekilde taşıyınız.
Klasör ne kadar büyük alana sahip olursa, gizleme/gösterme sistemi o kadar yavaşlayacaktır.

Sizin yaptığınız herhangi bir hatadan dolayı, dosyalarınızı kaybederseniz bundan sorumlu değilim.
Kaybetme durumunda bana ulaşırsanız elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım.

:indir:

Programı indirmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüstotal için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Aga telefonlar içinde bildiğin bir uygulama varmı

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eline sağlık çok başarılı olmuş

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eline sağlık çok güzel olmuş.
Eline sağlık işe yarayacak bir post verdim likeni :)
Eline sağlık çok başarılı olmuş
Teşekkürler dostlarım. :)
Aga telefonlar içinde bildiğin bir uygulama varmı
Uygulamanın adını hatırlamıyorum ama rahatlıkla bulabileceğine eminim.
Bir hesap makinesi şeklinde duruyor ve ilk girişte sorduğu pini hesap makinesine yazdığın zaman gizlediğin klasör görünüyor. "Hide folder Calculator" gibi aratırsan belki bulabilirsin. PlayStore'da olması gerekiyor.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aşırı mükemmel ve kusursuz olmuş ellerine sağlık

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sistem buna benziyor ama program halini yapmışsın ellerine sağlık :fastthink:

Ekli dosyalar

• hide.PNG
    hide.PNG
    6.4 KB · Görüntüleme: 61
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sistem buna benziyor ama program halini yapmışsın ellerine sağlık :fastthink:
Keşke bilmeden konuşmasaydın dostum.
Burada bana kodları göstertmeyle uğraştırma. Benim yaptığım ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
Benim yaptığım dosyaya gizlilik vermiyor, bilgisayarda aramayla ulaşılmayacak bir yere taşıyor.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Keşke bilmeden konuşmasaydın dostum.
Burada bana kodları göstertmeyle uğraştırma. Benim yaptığım ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
Benim yaptığım dosyaya gizlilik vermiyor, bilgisayarda aramayla ulaşılmayacak bir yere taşıyor.
Canım kardeşim bilmeden demişsin ben sadece kendi düşüncemi belirttim. Rahatsız veya bozulduysan kusuruma bakma, kodları göster veya gösterme kötü niyetli bir yorum yapmadım sadece yaptığın sistem buna benzer dedim tıpa tıp aynısı falan demedik sonuçta. Senin yaptığın programı denemedim denersem görmüş oluruz :thonkie:

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Canım kardeşim bilmeden demişsin ben sadece kendi düşüncemi belirttim. Rahatsız veya bozulduysan kusuruma bakma, kodları göster veya gösterme kötü niyetli bir yorum yapmadım sadece yaptığın sistem buna benzer dedim tıpa tıp aynısı falan demedik sonuçta. Senin yaptığın programı denemedim denersem görmüş oluruz :thonkie:
Sorun değil yani ama; uzun uzun uğraş verilen bir şeye "bunun gibi olmuş" diyip kestirip atılınca zoruma gidiyor.
Kötü bir gün geçirdiğim içinde agresif bir yapım var şuanda. Üzgünüm >.<

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sorun değil yani ama; uzun uzun uğraş verilen bir şeye "bunun gibi olmuş" diyip kestirip atılınca zoruma gidiyor.
Kötü bir gün geçirdiğim içinde agresif bir yapım var şuanda. Üzgünüm >.<
Estafurullah canım kardeşim önemli değil baş tacısın. Benim her günüm kötü geçiyor ama iyi olmaya çalışıyoruz, hayata tutunmaya çalışıyoruz, emek vermeye, çabalamaya çalışıyoruz. Bunun gibi olmuş derken benzemiş demek istemiştim ama o söz biraz ters olmuş yada yanlış anlaşılacağını zannetmemiştim. Bende üzgünüm :mum:

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Topıcte saçma Sapan haber Konularını Görmekten Bıkmıştım. İyi Oldu Bu Böyle Konuları açan bir ben deilmişim Çok şükür

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...