- Yasaklandı
Telefona numarasına şifre doğrulama gelmiyor e posta diyorŞifremi unuttumdan telefon bağlıysa onu dene.
Nasıl oluyırfacebook a ticket atabilirsin
e posta yardımı veya telefonun üstündeyse şifremi unuttuma tıkla ve kod gönder ordan sifreni yeniliycek bu ikiside yoksa hesabina bi hoşçakal de.Arkadaşlar Facebook hesabımın şifresini unuttum, yardım edebilecek kimse var mı?
sen şifremi unuttum dediğin zamanda e-postanı veya telefonunu girdikten sonra sağda profilin çıkacak eğer doğruysa doğrulama gönderip. Gönderdiğin yere bakıp kodu yazarak yenileme sayfasına yönelebilirsin. Eğer bunları hatırlamıyorsan veya erişemiyorsan işin biraz sıkıntı doğrulamaya gideceksin.Arkadaşlar Facebook hesabımın şifresini unuttum, yardım edebilecek kimse var mı?
Teknik bir bakımdan göz atman gerekiyor. Hotmail hesabına erişim var ise oradan şifremi unuttum demen gerekiyor, harici olarak ek sorular verilebiliyordu, onları kontrol edip doldurabilirsin. En son ihtimal ise Facebook'a Ticket atmalısın.Arkadaşlar Facebook hesabımın şifresini unuttum, yardım edebilecek kimse var mı?