Seçkin Üye
haklısın hocam ölümde olsa bu ılleten kurtulamm lazım pislik sonuçtaHocam sigara her türlü zararlı bende geçirdiğim bir ameliyat tan örnek verirsem Başhekim gerçekleştirmişti sigaranın ne kadar ameliyat öncesi zararlı olduğunu belirtsede en önemli etkisinin ameliyat sonrası sağlıklı iyileşmeyi çok kötü yönde etkilemesi dedi. En azından aşırı azaltıp ameliyat sonrası tamamen bırakmanı öneriyorum iyileşmenin gerçekten güzel ve sağlıklı olması için.
yarEvet oluşturur, öncelikle Allah şifa versin. Sigara içmek akciğere etki ettiği için karaciğer naklinde de sorun yaratır.
sanada söyledımı amılayat oncesı bırakman gerekıyor dedımı işte ne bılım amellıyattan sukadar gunonce bırak dye falan fılan gıbısıneHocam sigara her türlü zararlı bende geçirdiğim bir ameliyat tan örnek verirsem Başhekim gerçekleştirmişti sigaranın ne kadar ameliyat öncesi zararlı olduğunu belirtsede en önemli etkisinin ameliyat sonrası sağlıklı iyileşmeyi çok kötü yönde etkilemesi dedi. En azından aşırı azaltıp ameliyat sonrası tamamen bırakmanı öneriyorum iyileşmenin gerçekten güzel ve sağlıklı olması için.
Jinekomasti hocam geçirdiğim ameliyat. Dren takılmıştı ameliyattan sonra drenler yaklaşık bi 3 hafta kadar kaldı o ara sigara içmedim.yar
sanada söyledımı amılayat oncesı bırakman gerekıyor dedımı işte ne bılım amellıyattan sukadar gunonce bırak dye falan fılan gıbısıne
bıde oldugun amelıyat neydı geçmiş olsun bu arada
oncesınde amelıyata girmeden son gune kadar içtinmi yani onu soruyorum ve doktor bır şey dedimimi işte bak böye bırakman lazım amelıyat oluacakasın olamazssın felan gıbısıne ıcme dıyeJinekomasti hocam geçirdiğim ameliyat. Dren takılmıştı ameliyattan sonra drenler yaklaşık bi 3 hafta kadar kaldı o ara sigara içmedim.
1 hafta öncesinden bırak dedi. Ben 1 gün öncesine kadar içtim son 24 saat kala içmedim. Sigarayı inan hiç canım çekmedi bile o 24 saat sadece su istedi canım.oncesınde amelıyata girmeden son gune kadar içtinmi yani onu soruyorum ve doktor bır şey dedimimi işte bak böye bırakman lazım amelıyat oluacakasın olamazssın felan gıbısıne ıcme dıye
pekı testlerde cıkmadımı kanka sonucta amelıyat oluyosun narkoz alıyosun demedımı doktor aa işte böyle böyle ben içme dedım sen gıne ıcmıssın dıye ıllakı kan testı yapmışlardır amelıyat öncesı felan kan testınde çıkmadımı ne bılım hıcmı bısey demedıler1 hafta öncesinden bırak dedi. Ben 1 gün öncesine kadar içtim son 24 saat kala içmedim. Sigarayı inan hiç canım çekmedi bile o 24 saat sadece su istedi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?