Sigara içmek mide bulandırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
3 sene önce aktif kullanıcıydım, bıraktım. Şu an 5 aydır falan tekrar başladım ve bu 2 haftadır hiç başıma gelmeyen bir şey oluyor. Nedense içerken midem bulanıyor ve midem ağzıma geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Parliement Night Blue kullanıyorum. Onun dışında kullandığım 2 ilaç var: Secita ve concerta diye. Bunların bir etkisi oluduğunu düşünmüyorum. Google'da soruma karşılık bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Parliament zaten oldukça ağır bir sigara. Uzun süre ara verdikten sonra ağır gelmiş olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
elektronik sigaralar daha zararlı deniliyor ama bence tütünden daha masum gibi geliyor bana

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tattan da olabilir nikotinden de olabilir nikotini daha az bir sigara dene veya nikotin duyarlılığın ya da bir sağlık sıkıntısı kaynaklıysa bunu anlamak için checkup yaptır. Yeni başladıysan çok normal ama alışır bünyen zamanla

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende 3 yıl içmedim 3 yıl sonra ilk içtiğim sigarada istifrah etmiştim keşke tekrar bırakabilsem....

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Mide rahatsızlığın olabilir. Dahiliye bölümüne bir görün bence

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bende aynı sorunu yaşamaktayım sadece zorunlu olarak 2 gün içmedim ve sonra içtiğimde sanki midem ve ciğerlerim ağzımdan çıakcak gibi oldu çok zor anlardı bırakmayı düşündüm fakat yapamadım sende bırakmayı deneyebilirsin

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
puff alabilirsin elektronik sigara yerine nikotin seviyesi daha iyi bi süre sonra zaltırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka vücut artık kabul etmiyor bu raddeye geldiysen hiç içme elektronik puff iç duman üfle

Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bende aynı sorunu yaşamaktayım sadece zorunlu olarak 2 gün içmedim ve sonra içtiğimde sanki midem ve ciğerlerim ağzımdan çıakcak gibi oldu çok zor anlardı bırakmayı düşündüm fakat yapamadım sende bırakmayı deneyebilirsin
Bir bağımlılık durumu söz konusu değil 1 paket bana 2 hafta gidiyor agalarla toplantı sırasında keyif sigarası böyle yapınca moralim bozuldu

puff alabilirsin elektronik sigara yerine nikotin seviyesi daha iyi bi süre sonra zaltırsın
Puff sadece web sitesinden alabilirim çünkü nereden alındığına dair bir bilgim yok internete o kadar güvendiğim de söylenemez Tabacco shoplarda vardır diye tahmin ediyorum bir bakıcam bulamazsan tamamen bırakıyorum

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu yoksa sigara bırakmaya işaret olabilir mi bir denemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...