Sigara içmeyi nasıl azaltabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
pasif bile olsa içmemeye çalış icilen ortamlardan uzak dur ve içesin gelince sakız çğne

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar:Egzersiz yapmak.Yürüyüşe çıkmak.Sakız çiğnemek.Ellerinde bir kalem çevirmek ya da tespih çekmek.Bol su içmek.Derin nefes alıp vererek gevşemek.Sinemaya gitmek.
Post automatically merged:

Merhabalar kardeşim ben sakız çiyniyerek bıraktım elektronik sigarada var oda bıraktırıyor.

Üye
3 HİZMET YILI
dostum benim bi arkadaşım sigara içiyordu sordum sigaran varmı yok kanki dedi ben almıyorum sigara dedi enayiler alıyor zaten bende onlardan alıyorum dedi bende alındım üstüme sigara almaya almaya tadı kötü gelmeye başladı öyle bıraktım

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
İyi günler kardeşim elektronik sigaralar var sigara bırakmak için onlardan sipariş vere bilirsin çok etkili gerçekten.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
9 yıllık bir içiciyim ve bu sene bıraktım, aşırı şekilde kilo aldım bırakma döneminde ağzın boş durmuyor özellikle eğer daha hızlı bırakmak istiyorsan oruçla üst üste yap hem kilonu dengelersin bana göre ancak zor bir süreç ağzını hiç boş durdurmuyorsun tavsiyem sakız arkasından kürdandır şimdiden kolay gelsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Biraz az düşünmek gerekiyor birde paran varsa git bi tane elektronik al kanka

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bir kitap var knk okumanı tavsiye ederim

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostlarım merhaba, yaklaşık 4-5 senedir sigara kullanıyorum. günlük 1.5-2 paketi buluyor hem öğrencilik hali hem de vücudum için çok sıkıntılı. nasıl azaltabilirim önerisi olan var mı?
çerez yiyebilirsin içmek istedigin zaman

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmak için stresten uzak kalman gerek kanka buda bu devirde mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her şey kendinde bitiyor dostum, ama 1-2 ufak tavsiye verebilirim. Öncelikle yemekten sonra sigara içmeyi, kahve ile çay ile içmeyi bırakırsan sigarayı tamamen de bırakabilirsin. Yemekten sonra al ağzına naneli bir sakız çiğne ya da git direkt dişlerini fırçala bu durum sigara içme isteğini bir nebze kıracaktır, tamamen ortadan kaldırmayacak gerisi de sende bitiyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kuruyemiş tüketirsen bol bol su içersen rahatlıkla azaltabilirsin ve kendine yeni bir hobi edinip onun üzerinde vakit harcarsan sigara aklına gelmeyecek ve azaltacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bırakma işi çok kolay olmayacaktır ancak kendine 1 ay içmemeye söv verip sözünün üstünde durursan başarabileceğine inanıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pc başında odamda otururken çok içiyorum lol giricez maç bulana kadar içiyorum sabah kalkıyorum içiyorum akşam çayla içiyorum kahveyle içiyorum. Sigara içerken neyi yapıyosan örneğin lol oynarken kahve sigara, kahveyi içme mesela. Çayı gündüz iç. Hep değiştirmeye çalış yani. Bende bırakamadım daha ama azaltabildim en azından. Olmadığında isteğim olmuyor dışarı çıkınca falan anca içiyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
Kanka uzun sigara kullan yani uzun sigara'dan daha az içersin zehri aynı ama sigarayı bırakamazsın fakat azaltabilirsin ben öyle yapıyorum.

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostlarım merhaba, yaklaşık 4-5 senedir sigara kullanıyorum. günlük 1.5-2 paketi buluyor hem öğrencilik hali hem de vücudum için çok sıkıntılı. nasıl azaltabilirim önerisi olan var mı?
canın sigara istediğinde sakız çiğne çenen ağırana kadar elektronik sakın alma para tuzağı ve daha zararlı

Üye
3 HİZMET YILI
bu parayı sigaraya değil şuraya versem daha karlı olur dediğin şeyleri düşün ve bol bol su tüket sonrası ise sakız çiğne canını sıkan şeyleri düşünmemeye çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...