Sigara içmeyi nasıl azaltabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka bu 15 tl lik basmalı mentoller var ondan al tamam mı sonra bide pi paket tütün al kendine o mentolleri tütüne basarak iç yani normal kullandığın sigara gibi kullan akşama kadar iğrenmiş oluyosun o günlük bitiyo tabi başka etki ederse bilemem... Ayrıca captain black karanfilli alırsan o da çok içilmediği için günde 5 dalakadar düşebilir

Üye
3 HİZMET YILI
Elektronik sigara kullanmaya başlayabilirsin zamanla isteğin gidecektir emin ol.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
haziran 2023'ten sonra belki şuan çok zor azaltman

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Try limiting it to 1 pack and reduce. Also try new ecigs and go from there it will take years before you can actually quit it. Took me about 3 years before I gave up

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cevabı bulan varsa bana da söylesin :D bu devirde çok zor. para olsada içiyorsun olmasa da

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk ağzın boş kalmasın sakız çiğne fındık ye böyle azaltabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kankam spora başla bu birincisi. İkincisi eğer çok sıkıntı çekiyorsan sakız çiğne veya sürekli su iç inan bırakıyorsun benim de başıma geldi zor atlattım içmeyin içirtmeyin aga

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ağzını başka şeyler ile oyala örneğin kuru yemiş gibi. Belki biraz yardımcı olur

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
nikotin bandı yada sakız öneririm çünkü ağzını meşgul edersen gün içinde unutuyorsun ama kafanı dağıtacak bir yiyecek falan bulmalısın sana sigarayı düşündürmeyecek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sıkıntıdan uzak durup derdini azaltarak veya şu yeni çıkan elektronik nargile vaya sigaralar ile azaltman mümkün bırakmak ise sana kalmış bişeydir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sigara el alışkanlığı olduğunu bilmeliyiz. En önemlisi aklımıza gelince kullanmayı bi kenara bırakın. Nikotin isteğiniz olduğunda içerseniz, sigarayı azaltabilirsiniz. Buda size bağlı.

Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle sigara içilen ortamlardan daha fazla uzak kalman gerekebilir başlarda zorluk çekmemen için bi süre rutin olarak azaltırsan zaten daha sonra daha az sıklıkta isteyebilirsin bide bazen kendini biraz zorla her canın istediğinde pat diye patlatma bitane ne bileyim belirli kriterler koy yemeğe kadar içmiyorum vesaire biraz irade :D bunun için tabi bazı bantlar ve sakızlarda var ama bence hiç bişeye ihtiyacın yok irade dışında

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Selam Egzersiz yapmak.Yürüyüşe çıkmak.Sakız çiğnemek.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Telefon hattını arayıp destek alabilir veya kafanı başka bir şeye yönlendirerek yavaş yavaş azaltabilirsin bir günde ansızın kesersin dirayetli ol <3

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Eczaneden sakız al dostum sigarayi hatırlamamaya çalış ve kendinden emin ol bu sayede 1 paket tükettigim sigarayi yarım paketten aza indirdim tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk canın sigara çekince başka şeylere odaklan yada bişiler atıştır örn:cips yiyebilirsin genel olarak sakız çiğniyolar sakız çiğniyebilirsin oyun oynayabilirsin vs.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
canın istediği zaman sigarayı atıştırmalık şeyler ve meyve yersen olur kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...