GHOST
Onaylı Üye
Selamlar, bazen görüyorum rengi kahverengimsi siyahımsı bir şeydi böyle değişik sigara önerir misiniz?
Bahsettiğinn Puro olabilir mi ? ya da bahsettiğin çikolatalı sigara olması gerekiyor. başka dediğin türde sigara görülmedi .)Selamlar, bazen görüyorum rengi kahverengimsi siyahımsı bir şeydi böyle değişik sigara önerir misiniz?
knk sigara markalarından değil adam sigaranın şekliden bahsetmiş büyük ihtimalle içen birisini görüp ilgisini çekti isim almaya çalışıyorparliamen night blue kısa
hahaha tütün ama markası bile adıyaman başka şehir kurtarmaz hesabıtütün kanka adıyaman tütünüen iyisi bence
DDd
onlarda pahalılandı hocam paket sigara kadar olmasa da yakınlaştırdılar fiyatları millet bırakıcak bu giidşle .dTütün hem sarması zevkli hemde Uygun![]()
o yeterince hafif değil onu anca parlıament paklar hem hafif hem boğaz yakmaz hem içindeki azot oranı düşükağır sigara içeceksen malboro red tavsiye ederim yeterince ağır hafir bir sigara içmek istersen kent d range blue olabilir
bu devirde ögrenciysen kesinlikle tütün her şey cok pahalı artıkTütün hem sarması zevkli hemde Uygun![]()
dediğin puro, talistannın çikolatalı purolarını herkes beğeniyor deneyebilirsinSelamlar, bazen görüyorum rengi kahverengimsi siyahımsı bir şeydi böyle değişik sigara önerir misiniz?