Sigaralara 5 TL zam geldi - 2023 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, sigaralara tekrardan zam geldi. 5 TL zam geldi, sigaram oldu 38 TL. Sizler ne düşünüyorsunuz bu zamlar hakkında? Sürekli sigaraya zam gelmesi, açıkçası benim çok canımı sıkmaya başladı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sigara içen birisi değilim fakat sigara içen adama da niye içiyosun ömrünü bitirir zararlı vs. klişe lafları da söylemem içerse içsin banane aynı şey alkol alanlar içinde geçerli her neyse konuyu saptırmayayım sigaraya zam getirince sigara tüketimini azaltacaklarını sanıyorlar ama daha fazla artıyor bu iş böyle çözülmez elbette ama madem bu şekilde memnun insanlar bu gidişattan diyecek bir şey yok gelen zamlar için de aynı şekilde memnun olacaklar hem üzülüyorum hem üzülmüyorum arafta gibi bir şeyim bu aralar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sigara içen birisi değilim fakat sigara içen adama da niye içiyosun ömrünü bitirir zararlı vs. klişe lafları da söylemem içerse içsin banane aynı şey alkol alanlar içinde geçerli her neyse konuyu saptırmayayım sigaraya zam getirince sigara tüketimini azaltacaklarını sanıyorlar ama daha fazla artıyor bu iş böyle çözülmez elbette ama madem bu şekilde memnun insanlar bu gidişattan diyecek bir şey yok gelen zamlar için de aynı şekilde memnun olacaklar hem üzülüyorum hem üzülmüyorum arafta gibi bir şeyim bu aralar
Haberlerde mikrofon karşısında sigara 100TL olsa bile içerim diyen insanlar var. Tütünler eski sigara fiyatlarının yerlerini aldı ve geçti. Yani ne diyim evet dediğin gibi sigaraya zam getirince sigarayı bıraktıracaklarını sanıyorlar ama yanlış bir düşünce. Kişiden kişiye değişir ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum hocam üzülüyorum ya.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Haberlerde mikrofon karşısında sigara 100TL olsa bile içerim diyen insanlar var. Tütünler eski sigara fiyatlarının yerlerini aldı ve geçti. Yani ne diyim evet dediğin gibi sigaraya zam getirince sigarayı bıraktıracaklarını sanıyorlar ama yanlış bir düşünce. Kişiden kişiye değişir ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum hocam üzülüyorum ya.
Tabii ki üzülüyor insan fakat olanları görünce de sinirden üzülmüyor bilerek değişik bir durum hiçbir şekilde hiçbir şeyin ucuzlayacağını düşünmüyorum zaten neyse iyi günler iyi forumlar dilerim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sadece şunu söylemek istiyorum: Sigara içmiyor olabilirsiniz, gayet güzel bir şey. Ben de sigara içmiyorum ancak sırf sigara içmiyorsunuz diye de gelen zamları savunmayın. Bugün sigaraya, yarın farklı bir şeye zam gelir. Bunun garantisini kimse veremez. Bu sebepten dolayı gelen zamların her türlüsüne karşı çıkın ve hiçbirini savunacak yorumlar yapmayın.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sigara içiyorum ve çok pahalı gelmeye başladı.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sadece şunu söylemek istiyorum: Sigara içmiyor olabilirsiniz, gayet güzel bir şey. Ben de sigara içmiyorum ancak sırf sigara içmiyorsunuz diye de gelen zamları savunmayın. Bugün sigaraya, yarın farklı bir şeye zam gelir. Bunun garantisini kimse veremez. Bu sebepten dolayı gelen zamların her türlüsüne karşı çıkın ve hiçbirini savunacak yorumlar yapmayın.

Haklısın, karşı çıkmamız gerekiyor. Ben sigara içiyorum. Hani telaffuz etmek istediğim, bu zamlar nereye kadar gelecek? Ne zaman bitecek? Hep böyle mi sürecek?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Dün kısa Parliement aldım, bankaya bir baktım. 42 TL çekmiş, sabah sabah tekelciye çökecektim. Zam geldi dedi :hapsuu:

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Haklısın, karşı çıkmamız gerekiyor. Ben sigara içiyorum. Hani telaffuz etmek istediğim, bu zamlar nereye kadar gelecek? Ne zaman bitecek? Hep böyle mi sürecek?

Ne zamana kadar süreceğini bilemeyiz de hep böyle olacak değil ya.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dün kısa Parliement aldım, bankaya bir baktım. 42 TL çekmiş, sabah sabah tekelciye çökecektim. Zam geldi dedi :hapsuu:

Dün aynısını yaşadım ya. Lark içiyorum, aldım. 33 TL çekecekti, 38 TL çekti. Abi dedim, ne ara zam geldi? Ne oldu ne bitti? :D

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Dün aynısını yaşadım ya. Lark içiyorum, aldım. 33 TL çekecekti, 38 TL çekti. Abi dedim, ne ara zam geldi? Ne oldu ne bitti? :D

Verebileceğim en iyi tavsiye, sigarayı en kısa sürede bırakmaya çalışmanız olur. Bu zamların ardının kesileceğini sanmıyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Babaannem hep derdi: Gidin tezek için, daha faydalıdır derdi. Herhalde bu gidişle, tezeği tütün yerine sarıp içeceğiz :D
Post automatically merged:

Bana da bir kısa winston light alırmısın :D

life is unfair and never be
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
100 TL olana kadar devamke aferin.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
"Sağlık için sigaraya zam yapıyoruz" :kekw: Artık hiç bir şey canımı sıkmıyor bu ülkede 100 de olur 1 paket sigara 200 de olur, kim ne yapabilecek bu duruma? hiç kimse hiç bir şey yapamayacak. Maalesef durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...