Süper Üye
Haberlerde mikrofon karşısında sigara 100TL olsa bile içerim diyen insanlar var. Tütünler eski sigara fiyatlarının yerlerini aldı ve geçti. Yani ne diyim evet dediğin gibi sigaraya zam getirince sigarayı bıraktıracaklarını sanıyorlar ama yanlış bir düşünce. Kişiden kişiye değişir ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum hocam üzülüyorum ya.Sigara içen birisi değilim fakat sigara içen adama da niye içiyosun ömrünü bitirir zararlı vs. klişe lafları da söylemem içerse içsin banane aynı şey alkol alanlar içinde geçerli her neyse konuyu saptırmayayım sigaraya zam getirince sigara tüketimini azaltacaklarını sanıyorlar ama daha fazla artıyor bu iş böyle çözülmez elbette ama madem bu şekilde memnun insanlar bu gidişattan diyecek bir şey yok gelen zamlar için de aynı şekilde memnun olacaklar hem üzülüyorum hem üzülmüyorum arafta gibi bir şeyim bu aralar
Tabii ki üzülüyor insan fakat olanları görünce de sinirden üzülmüyor bilerek değişik bir durum hiçbir şekilde hiçbir şeyin ucuzlayacağını düşünmüyorum zaten neyse iyi günler iyi forumlar dilerimHaberlerde mikrofon karşısında sigara 100TL olsa bile içerim diyen insanlar var. Tütünler eski sigara fiyatlarının yerlerini aldı ve geçti. Yani ne diyim evet dediğin gibi sigaraya zam getirince sigarayı bıraktıracaklarını sanıyorlar ama yanlış bir düşünce. Kişiden kişiye değişir ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum hocam üzülüyorum ya.
Tütün boğuyor bir zaman sonra olmuyor yatütünden devam abi
yapacak hiç bişey yok her gün bi sigaraya o kadar para verilmezk iTütün boğuyor bir zaman sonra olmuyor ya
Arkadaşlar, sadece şunu söylemek istiyorum: Sigara içmiyor olabilirsiniz, gayet güzel bir şey. Ben de sigara içmiyorum ancak sırf sigara içmiyorsunuz diye de gelen zamları savunmayın. Bugün sigaraya, yarın farklı bir şeye zam gelir. Bunun garantisini kimse veremez. Bu sebepten dolayı gelen zamların her türlüsüne karşı çıkın ve hiçbirini savunacak yorumlar yapmayın.
Haklısın, karşı çıkmamız gerekiyor. Ben sigara içiyorum. Hani telaffuz etmek istediğim, bu zamlar nereye kadar gelecek? Ne zaman bitecek? Hep böyle mi sürecek?
Dün kısa Parliement aldım, bankaya bir baktım. 42 TL çekmiş, sabah sabah tekelciye çökecektim. Zam geldi dedi
Dün aynısını yaşadım ya. Lark içiyorum, aldım. 33 TL çekecekti, 38 TL çekti. Abi dedim, ne ara zam geldi? Ne oldu ne bitti?
Verebileceğim en iyi tavsiye, sigarayı en kısa sürede bırakmaya çalışmanız olur. Bu zamların ardının kesileceğini sanmıyorum.
Bana da bir kısa winston light alırmısınDün kısa Parliement aldım, bankaya bir baktım. 42 TL çekmiş, sabah sabah tekelciye çökecektim. Zam geldi dedi
O günler az kaldı hocam tezek içeceğizBabaannem hep derdi: Gidin tezek için, daha faydalıdır derdi. Herhalde bu gidişle, tezeği tütün yerine sarıp içeceğiz
Post automatically merged:
Bana da bir kısa winston lihgt alırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?