Süper Üye
normal sigara kadar olmasada likitindeki nikotin seviyesine göre vicuda zararı değişiklik göstermektedir nargile çekimi ciğer çekimi diye birşeyde yok wattına göre yoğunluğu artar.Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler
Bu gün sigaraya başladım önce normal sigara içtim çok öksürttü Sonra bir arkadaşım Elektronik sigara önerdi
Likit ile birlikte Makinayı 350 liraya aldım Elektronik sigaranın vücüda zararı varmıdır
Bu makinaların Bi nargile çekimi birde ciğer çekimi varmış ben ciğer çekimi olandan almışım
Cevap vererek beni aydınlatırsanız mutlu olurum
İyi forumlar
Arkadaşım Sigara'ya başlama kararı almak da neyin nesi ya. Ben 21 yaşındayım. 7 senedir içiyorum. Sürekli bırakmaya çalışıyorum daha şimdiden pişmanım. Senden ricam, tütüne asla ve asla başlama. Git nargile seti al, keyfin esince nargile iç ama sigaraya başlama kardeşim. Sigaraya alışıp içersen anlarım da sigaraya başladım ne demek, yapma lütfen.Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler
Bu gün sigaraya başladım önce normal sigara içtim çok öksürttü Sonra bir arkadaşım Elektronik sigara önerdi
Likit ile birlikte Makinayı 350 liraya aldım Elektronik sigaranın vücüda zararı varmıdır
Bu makinaların Bi nargile çekimi birde ciğer çekimi varmış ben ciğer çekimi olandan almışım
Cevap vererek beni aydınlatırsanız mutlu olurum
İyi forumlar
1 paket ortalama 1, 1.5 gün yetiyor bana. Sigara paketi olmuş 20 lira. Dişlerine zarar, ciğerlerine zarar, kokusu var, daha neler neler yapma sakınArkadaşım Sigara'ya başlama kararı almak da neyin nesi ya. Ben 21 yaşındayım. 7 senedir içiyorum. Sürekli bırakmaya çalışıyorum daha şimdiden pişmanım. Senden ricam, tütüne asla ve asla başlama. Git nargile seti al, keyfin esince nargile iç ama sigaraya başlama kardeşim. Sigaraya alışıp içersen anlarım da sigaraya başladım ne demek, yapma lütfen.
Kanka 1 likit 70 tl Civarında 1 Likit 10 depo dolduruyor Oda bana rahat 1,5-2 ay yetiyorgunde 2 paket ıcen var hocam . 30x 40 := 1200 tl elektronık en mntıklısı su an . bıde boyle degısık aromatık kokulu olanlardan var ıcmeyenın bıle canını cektırıyor
Arkadaşa katılıyorum. Bir insan bile isteye kendine bunu yapmamalı. Ayrıca ister elektronik ister değil, her şekilde sağlığa zararlı.KBB servisine gidip Koah hastalarına bakmanı öneriyorum, insanların nasıl nefes almak isteyip alamadıklarını ve boğazına delik açıldıklarını görmeni isterim. Kaç yaşında adamsın özgür iraden var burada sana boş laf gibi gelebilir ama hem parana yazık hem sağlığına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?