Sigaraya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir aralar vücutta su topluyor kullanınca falan diyorlardı hiç öyle birşeye rastlamadım.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
6 sene kullandım bir zararını görmedim, eğer sigara içmiyorsan sigaraya başlamak istemiyorsan kesinlikle uzak durmalısın. Ben nargile gibi içmek istiyorum diyorsan nikotinsiz likit almanı tavsiye ederim. Ciğer çekimi normal sigara tarzı olur gene yoğun buhar alırsın. Nargile içimi de bildiğin nargile gibi olur gene yoğun buhar alırsın. Ben sigara gibi içicem dersen keşke pod mod alsaydın salt likit ile çalışıyor tam sigara içimi gibi oluyor fakat aroma normal mod'lara göre(normal e sigara) daha az duman da aynı şekilde daha az fakat sigaraya yakın bir hissiyat veriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
6 sene kullandım bir zararını görmedim, eğer sigara içmiyorsan sigaraya başlamak istemiyorsan kesinlikle uzak durmalısın. Ben nargile gibi içmek istiyorum diyorsan nikotinsiz likit almanı tavsiye ederim. Ciğer çekimi normal sigara tarzı olur gene yoğun buhar alırsın. Nargile içimi de bildiğin nargile gibi olur gene yoğun buhar alırsın. Ben sigara gibi içicem dersen keşke pod mod alsaydın salt likit ile çalışıyor tam sigara içimi gibi oluyor fakat aroma normal mod'lara göre(normal e sigara) daha az duman da aynı şekilde daha az fakat sigaraya yakın bir hissiyat veriyor.
Katılıyorum nikoteinsiz likit alablirisin sırf ağız tiryakiliği için

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece duman üreten, ancak içinde nekotin olmayan meyve nikotinini kullanın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sigaraya başlayıp bir de marifet gibi foruma yazmak yerine (tavsiye için bile olsa) acilen gidip bırakmanı önerebilirim sadece

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence sigara bağımlı olunması kötü olan bişey fakat stresli ve üzgün oldugunuz anlarda çok güzel bir kafa dağıtıcı

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam Elektronik De Çok Zararlıdır Sana Tavsiyem Git Marlboro Touch grey İç Alışana Kadar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aramıza hoşgeldin ben de elektronik sigara kullanıyorum 3 yıldır

Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yok kanka direkt bırak bende astım çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...