Onaylı Üye
Tavsiye istiyorum
Kanka 21 gün kuralını geçmişsin neden tekrar başladın ki ben en fazla 19 günkardeşim herşey seninle başla seninle biter ben 4 ay bıraktım tekrar başladım bırakmaya kararlı olucan ilaç hap sakız bunlar boş şeyler kararlı olduğunda başaramayacağın şey yoktur sadece kararlı ol.
sanki sigara benim için yapılmış hissine kapıldım tek bir dal içtim zaten 4 ay ollmuş bırakalı başlamam bir daha dedim öyle olmuyormuş bıraktığın zaman kesinlikle geri dönmiceksin bunaKanka 21 gün kuralını geçmişsin neden tekrar başladın ki ben en fazla 19 gün![]()
Helal Olsun Elektronik Sigarayı Bende Bırakmak İçin Kullandım Ama Sigarayı Dahada Çoğaltmıştım Bende Bir İşe Yaramadı Ama Gösteriş Açısından Çıkardığı Duman Bakımından Efsane Alet.knk ben elektronik sigara sayesinde bıraktım
knk ben nikoteinli likit kullanmıştım o yüzden ilk önce sigara alışkanlığımı bırakıp elektroniğe alıştım sonra zaten elektroniği bırakmak kolay oluyoHelal Olsun Elektronik Sigarayı Bende Bırakmak İçin Kullandım Ama Sigarayı Dahada Çoğaltmıştım Bende Bir İşe Yaramadı Ama Gösteriş Açısından Çıkardığı Duman Bakımından Efsane Alet.
inş sende bırakırsın en kısa zamandaHelal Olsun Elektronik Sigarayı Bende Bırakmak İçin Kullandım Ama Sigarayı Dahada Çoğaltmıştım Bende Bir İşe Yaramadı Ama Gösteriş Açısından Çıkardığı Duman Bakımından Efsane Alet.
Kanka Valla Şimdilik Hiç Bırakmayı Düşünmüyorum Umarım İleride Pişman Olmam :3knk ben nikoteinli likit kullanmıştım o yüzden ilk önce sigara alışkanlığımı bırakıp elektroniğe alıştım sonra zaten elektroniği bırakmak kolay oluyo
Post automatically merged:
inş sende bırakırsın en kısa zamanda
kankam tavisyeyle olcak bişey değil ya senin öz iradene baglı tutucaksın kendini benim babamı tanıdgımdan beri içer son 2 yıldır eline sürmediTavsiye istiyorum