Sigarayı bırakmak istiyorum tavsiyelerinize açığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka olimpiyat koşucusu olarak söylüyorum bunu bence spora başla ve sürekli kuru üzüm tüket benim ağzımdan kuru üzüm düşmez sigarayı bırakalı 1.5 sene oluyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kankam tek tavsiyem uygulayanlar da yakın çevrem bu arada gördüğüm bir anda bırakman. Azaltma veya elektronik sigara gibi işlere girme girenler daha fazla içmeye başlıyor ya da hem elektronik sigara hem normal sigara içiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kaç kere bırakma teşebbüsum olumsuz sonuclandi inşallah birakabilirsin klinikten destek al belki faydası olur

Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eczanede nikotinli sakız satıyorlar kanka önerim sigarayı bırakmak için kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aklına geldiğinde su iç sürekli bi nebze kesiyor ve birazda iraden olması lazım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmış birisi olarak spora başla aklından sigarayı çıkarmaya çalışman için kendini oyalayacak şeylere yönel deli gibi nikotin bantı kullandım faydasını görmedim ama spora gittiğimde o sigara içne stresini unutuyordum hep ramazan aslında çok iyi bir fırsat

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmak istiyorum sürekli denedim ve başarısız oldum suan cok kararlıyım kendime once kücük hedefler belirlemeyi düsünüyorum ramazan boyu içmeyecem ve öyle öyle devam edeceğim sigarayı bırakan varsa aranızda güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var
sakız çiğnemek en etkili olan bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Halk sağlığı merkezlerine gidebilirsin orada son derece yardımcı oluyorlar. gerekirse ilaç falan da veriyorlar durumuna göre.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yani knk 13 sene kullanmış biri olarak sana şunu söyleye bilirim 1 hafta bırakırsan bırakırsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
konuyu takipteyim okudum bütün yorumları bakalım çözüm sadece bırakmak istemek sanırım irade

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bizim bir arkadaş var kulakları çınlasın yeni yıla girmeden sanırım 11. ayda Allah'a yemin etmiş içmiyeceğim diye o gün bu gündür çocuk ağzına sigara sürmedi ama bug bulmuş kaptan black diye bi pro var onu aldı geçen diyor ki ona da yemin edicem hocaya sormuş demiş hocam böyle böyle nargile içsem sıkıntı olur mu olmaz demiş bana göre saçma o da duman o da duman tek farkı nikotin sanırım yani bu hikayenin ana fikri irade işidir hocam istersen arkadaşların dediklerini yap ama irade zayıfsa yapamazsın önce kesin olucaksın inşallah bırakırsın kaliteli bir yaşam sürersin
Edit: 21 gün kuralı var yukarda ki arkadaş demiş 1 hafta da bırakabilirsen bırakırsın diye bilim insanları deney yapıyor 21 gün sonra beyin alışıyormuş zamanında ders alışkanlığı için de hocalar böyle demişti 21 gün çalışırsanız hep çalışırsınız diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...