Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler 3 gün önce bıraktım sigarayı , onun dışın da psikolojik 2 ilaç kullanıyordum onlara hala devam ediyorum . 3.gün bugün 1-2 saat önce , aldığım barfiksi matkap vs yoluyla kapıya çaktım 5-10 asıldım biraz da torba yumrukladım . Şimdi 30 dakikadır ellerim kollarım titriyor . Ot kafası gibi bide kafam ne oluyor acaba ne yapabilirim ? Eğer bu rutin birşeyse sigara bırakma yolunda ne gibi işlere el atmalıyım sizce . Önerilerinizi bekliyorum...

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Soluklan hastalık hastası oln biri olarak söylüyorum panik yapma sakin ol titreme geçecektir hemen giyin dışarı çık

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kendini motive et. Bol bol sakız çiğne yararı olur. Bi anda biraktiğin için bünye sersemlemiştir. 3 gündür dayanıyorsan bırakmış sayılırsın aklına fazla getirme boş zamanına fitness havuza yazıl tatilde sağlıklı ol.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kullanmayın şu zehiri içten içe bitiriyor sizi Allah sabır versin gardaşım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sigara psikolojik rahatsızlık değildir, bağımlılıktır aynı bilgisayar gibi bilgisyarda öğrendiklerin seni psikolojik rahatsızlığa sürükler fakat bilgisayar seni bağımlı kendisi yapar aynı sigaradaki gibi. Spora başlamanı öneririm 5-10 kez asılında ve torba yumruklayınca titremen garip olmuş bana bugün kursa kaç kez tekme atıldı fakat sadece az bişi acı oldu ve şuanda tamamen rahatım sigaraya tekrar geri dönmeyip barfikse devam edersen bu durumu kolaylıkla atlatırsın spora bağımlı kalıp toz almayıda düşünme organların zarar görür. Ot kafası gibi bide kafam ne oluyor acaba ne yapabilirim ? Ot kafası yaşamazsın birşeyi bıraktıktan sonra üstünden atması zordur. Fakat yinede sigara cebini çok fazla yakmaya devam ediyordu bırakman senin için bir adım.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bazı kişiler nikotin sakızı kullanıyor sigarayı bırakma yolunda faydası olur mu bilmem.

Üye
7 HİZMET YILI
usta motivasyonunu kırmak istemem ama bırakmak zor tekrar başlaman için beyin elinden geleni yapacaktır çünkü beyin doping istiyor

DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Eyvallah sağolun tavsiyeleriniz için spor iyi olacak dediğiniz gibi hayırlısı bide insanları sevmiyorum kardeşim sahteliğe de tahammül edemiyorum . Bir insanın hareketinden ne yapmaya çalıştığı belli oluyor zaten çoğu insan yapmacık ve sahte . Yalnızlığı ben istiyorum kendime uygun bir arkadaş bulursam o zaman başka işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...