Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım? Şu an 1. günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var, canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim. 6-7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sakız çiğnemek gibi ağzı meşgul edecek şeyler deneyebilirsin. Veya da sigara bırakma hattını arayıp destek alabilirsin

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sakız çiğnemek gibi ağzı meşgul edecek şeyler deneyebilirsin. Veya da sigara bırakma hattını arayıp destek alabilirsin
Doğduğumdan beri hayatımda 1 kere sakız çiğnemedim midem bulanıyor görünce. Çiğneyen arkadaşlarım benim yanımda çiğnemez yani o derece.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hadi be, aslında bayağı eğlenceli ve kafa dağıtan bir şey. Aşağıda şu konuya denk geldim bir bak istersen
Hocam dediğim gibi nikotin sakızı ve bantı bana göre değil onlar ayrı bir nikotin veriyor. Vücudum o kadarda nikotine alışmamış 10 20 yıllık içen biri değilim yanı bant yapıştırayım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
champix bulabilirsen al kanka istesende içemiyorsun sigarayı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
doktora git , antidepresanla psikoloji haplarından reçete olarak yazarlar
endorphin ilacı yazarlar etken madde olarak Dopamin de serotonin salgılama yapar bu ilaçlar 2 tane atarsın hiç bir şeyi kafaya takmadan dolanırsın
sigara bırakma için birebirdir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Başkan 171 ara orda sana tuketebilcegin bir nikotin veriolar bu nikotini gittikçe azaltiyosn en sonunda ztn vücudun istemio hatta iğreniyor sigarayı içtiğin zaman aynı ilk günkü gibi öksürüğe boğuluyorsn bence dene

Üye
3 HİZMET YILI
aga ağzına kürdan gül gibi bir şey koy ama en iyisi pipet içindenn hava çek isteğin birazda olsa azalıyor

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
sigara yerine kahve içersen rahat bırakırsın

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum bende çok bağımlısıydım çocukluktan beri.Sosyal hayatını daha geniş tutarsan sigara içme ihtiyacın git gide azalıcak bırakacaksın.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sana en güzel çözümü aktarıyorum;

• Öncelikle slim sigaralar geçip nikotini eksik bir şekilde tüketmeye alıştıracaksın kendini.
  • Kullanmış olduğun sigaraya alıştıktan sonra kendi içtiğin asıl sigaraya geçiş yapmalısın fakat bu kez günde 1 paket içiyorsan 2-3 günde 1 pakete doğru yol katletmelisin.

Bu maddeleri uyguladıktan sonra sürekli aynı şeyleri yapıp içim sürenin aralıklarını arttırdıktan bir süre sonra artık elektronik sigaraya mı geçersin ya da meşkaliyet olarak yemek yemeye mi başlarsın (sporda olabilir) sana kalmış :)

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam bırakmak çok zor ama sigara yerine başka aktiviteler yapınca unutabilirsiniz mesela canınız çekince valo fln girin :D

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sakız cigne çekirdek çitle biseylerle oyalan ben öyle yaptım (örnek) sokakta yürürken bir dayı sigarayı yaktı yanından geçerken nefesinizi tutup geçin aksi takdirde bu daha fazla canınızın istemesidir veya sigara bırakma merkezine danışabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sigarayı bırakma merkezlerine gidebilirsin nikotin bandı yapıştırıyorlar biraz olsun nikotin ihtiyacını gideriyor en azından alışana kadar

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 10 senedir içiyordum , 2 haftadır bıraktım sigarayı benim olayım farklı ama faranjit oldum o süre zarfında sigara içmedim daha sonra kokusu filan garip geldi tiksindim şuan, Bazen elim çalışırken sigaranın bulunduğu çekmeceye gidiyor açıyorum sigara yok bıraktığımı hatırlıyorum , içme isteği zamanla gider şuan günde 2-3 kere aşırı istek geliyor bu zamanları iradenle atlatırsan başarırsın heralde umarım bende bilmiyorum deniyicez :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
dostum nerden baksan 1. yılım ben sağlığımdan ötürü canıma tak ettiği için bıraktım. Sana da önerim asla içmemen kolay değil ama dedikleri gibi kafanda içmem dersen içmezsin kimse sana zorla bir şey yaptıramaz tabi 2 ayda 15 kilo aldım o ayrı :) çok fazla kurabiye yemiştim bir tane kuruyemiş veya başka bir şey bul sürekli yiyebileceğin ve sevdiğin bir şey olsun canın istediğinde özellikle ilk 15 gün sürekli ye şimdiden kolay gelsin zor süreç ama unutup gidiyorsun

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum bende çok bağımlısıydım çocukluktan beri.Sosyal hayatını daha geniş tutarsan sigara içme ihtiyacın git gide azalıcak bırakacaksın.
Hocam sosyal çevremi nasıl geniş tutayim oyle bir sehirdeyim ki 8 yaşında olan bir çocuk sigara içiyor .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...