sigarayi nasil birakirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Futbol gibi sporları yaptığında erkenden nefesinin tükendiğini hissedeceksin. O anı aklına getir ve düşün zaten ben bırakamıyorum dersen bırakamazsın. Daha iyi bir hayatın olacak bunu düşün

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bırakamazsın diyenlere veya sana bir şeyler önerenlere kulak asmamanı öneririm , doğru yol sigara bırakma hattını aramak ve uzmandan yardım almak , aile vs sorun olur diyorsan da belki burdaki öneriler işine yarar

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
puro içmeyi azaltmak için vape veya pod kullanmayı deneyin

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kankam ben bıraktım 7 yıldır içiyodum ilk başta aklında bitir sora elinde sigarayı
Ve 171 ara ve onlar seni motive ediyor
Happy Excuse Me GIF

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şahsen ben beyinde bitirdim yardımcı olarakda bol bol su iç ve sakız çiğne

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
valla banada lazım bende bırakamıyom bu son zamdan sonra nasıl içecez merak konusu

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
tamamen kafada bitiyor dostum kendi kafanda tamamen bitirmelisin icmiyicem icmiyicem diye birde sigara icerken sigaraya odaklanıp icersen eger bitmedigini anlarsin surekli dikkat ede ede ic istemiyor canın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Puff tavsiye ederim. Sigara içme hissiyatını gerçekten yok edebiliyor.

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İraden güçlü ise önce puff alarak başlayabilirsin. Ki puff aldıktan sonra paket almamaya başlıyorsun ve şarjı bittiğinde mecbur 2 saat veya 3-4 saat sigarasız kalıyorsun. İkinci taktik ise dudaklarını oyalayabilecek herhangi bi şeye başlayabilirsin, örnek olarak cips çubuk kraker gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk başta çok zor gelicek sürekli bi istek çok stresli ve agresif olucaksın (psikoloj,k destek alman gerek) sonradan onun yokluğunu bile anlamicaksın emin ol hayatın daha güzelleşicek

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
psikoloji ile alakalı kafan ile alakalı mesela ben bırakmak istemiyorum çünkü bana iyi geliyor çok ta yaşama isteğim yok o yüzden

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
yetişkin olsaydın ketem'i önerirdim. onun disinda elektronik sigaraya gecebilirsin.zamanla nikotini azalta azalta birakirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
Direk bırakman zor, günde 1 paket içiyorsan az az içmeye başla, bir süre sonra canın hiç istemeyecek.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam psikolojik bir olaysa bırakıp bırakmamak hem psikologdan yardım alınabilir, onun dışında çevrende sigarayı bırakanlar varsa onlardan tavsiye alınabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ben de 7 yıldır içiyordum. Bi an dank etti bıracam dedim çok şükür 2 yıldır içmiyorum. Biraz irade meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...