Şikayetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lel
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anime ile ilgili konular açıyorum.Anime konusu ile ilgili ama alıntı olduğundan kaldırıyolar.Kaldırılma sebebi ise paylaştığım animenin konusu aynıymış diye.Ne yapayım animenin konusunu mu değiştireyim o sabit bir şey bu sebebten kaldırılması cidden can sıkıyor.Üstüne anime ile ilgili kare koyup kendi görüşümü yazıyorum.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Anime ile ilgili konular açıyorum.Anime konusu ile ilgili ama alıntı olduğundan kaldırıyolar.Kaldırılma sebebi ise paylaştığım animenin konusu aynıymış diye.Ne yapayım animenin konusunu mu değiştireyim o sabit bir şey bu sebebten kaldırılması cidden can sıkıyor.Üstüne anime ile ilgili kare koyup kendi görüşümü yazıyorum.
animenin konu kısmına "alıntıdır" uyarısı ekleseniz sizin için faydalı olabilir ancak konu kısmına katılıyorum değiştirilebilir bir içerik değil sunum konusunda farklılıklara gidebilirsiniz diyecem ancak kare koyup kendi görüşlerinize yer verdiğinizi söylemişsiniz umarım bu konu sizin için olumlu sonuçlanır.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
0 dan bir anime hikayesı anlat kopyala yapıştır yapmadan ozaman sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aynı konuları 2 kere açtığın içindir. Ve hiçbir emeğin yok spam olarak açıyorsun. Bir cümle yazıp 2.konuya geçmişsin mesela bunları tek bir konuda da sorabilir ya da paylaşabilirdin. Tekrar aç mümkünse düzgün olsun ard arda olmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...