Onaylı Üye
hocam ilk alırken baya zorlanıyor insan. zaten her şeyin ilki zordur yahocam almışsın yine bu iyi birşeyya almak için benim gibi para biriktirseydin
maalesef evet üstüne 20-30 bin eklemeden üst modele geçiş yapamıyoruz ki o eklediğimiz tutarlada 97 modelden 2001 modele falan geçebiliyoruzŞöyle de birşey var araban ne kadar değer kazansa kazansın yeni alacagın araba halen paran yetmiyor olması çok acıklı
Şu vizeler bitsinde artık bende oynayayım 1-2 hafta sabah akşam hardcore mt2 oynamam gereknormal ya oyun oynuyorum öyle senin nasil geciyor
kolay gelsin ben vize zamanı da farmladım dayanamadımŞu vizeler bitsinde artık bende oynayayım 1-2 hafta sabah akşam hardcore mt2 oynamam gerek
Hangi sunucuyu oynuyorsun dostumkolay gelsin ben vize zamanı da farmladım dayanamadım
aeldraHangi sunucuyu oynuyorsun dostum
Bende başlayacağım ne zamandır oynuyorsun sen. Hızlı gelişim için ne önerirsin ve bi kaç ipucu verir misin
hocam ilki var model yükseltmek amacı ile para biriktirmeye başladım biriktirdikçe aradaki fark arttı akshfkasfhhocam ilk alırken baya zorlanıyor insan. zaten her şeyin ilki zordur yainşallah alırsın bi an önce
Post automatically merged:
maalesef evet üstüne 20-30 bin eklemeden üst modele geçiş yapamıyoruz ki o eklediğimiz tutarlada 97 modelden 2001 modele falan geçebiliyoruz
hocam ilki var model yükseltmek amacı ile para biriktirmeye başladım biriktirdikçe aradaki fark arttı akshfkasfh
hem elimdeki miktar hem aradaki miktarım artıyoro sorun bende de var her geçen gün üstüne eklemem gereken miktar artıyor ya
hem elimdeki miktar hem aradaki miktarım artıyorhadi bakalım sayısalcılar bunu da açıklasın afkjshkjfa
ben sayısalcı idim ama matematiğim el vermiyorben sözelciyim ben aradan çekileyim
bırakıp başladım sürekli 1 senedir oynuyorum hızlı gelişim için metin boss klasik olaylar ama ayın 3 üne kadar başlangıç eventi var çok güzel hasar arttırıyor onu kaçırma hesap oluştur en azından 3 ünde 7 günlük itemlerle hızlıca gelişirsin oyun içinde wiki var zatenBende başlayacağım ne zamandır oynuyorsun sen. Hızlı gelişim için ne önerirsin ve bi kaç ipucu verir misin
hilende var artık oh başlarsınBende başlayacağım ne zamandır oynuyorsun sen. Hızlı gelişim için ne önerirsin ve bi kaç ipucu verir misin
15 gün olmadı dostum kullanamıyorum. Çok vakit geçirdim bildiğim şeyleri paylaşmaya çalıştım bilmediklerimi araştırıp yardımcı olmaya çalıştım farkında bile değildim bende 300e gelene kadarhilende var artık oh başlarsınsen 8 günde nasıl 300 mesaj kastın la
valla iyi yapmışsın ben yıllardır ulaşamamışım15 gün olmadı dostum kullanamıyorum. Çok vakit geçirdim bildiğim şeyleri paylaşmaya çalıştım bilmediklerimi araştırıp yardımcı olmaya çalıştım farkında bile değildim bende 300e gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?