Sıkıldım nasılsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam almışsın yine bu iyi birşey :) ya almak için benim gibi para biriktirseydin
hocam ilk alırken baya zorlanıyor insan. zaten her şeyin ilki zordur ya :) inşallah alırsın bi an önce
Post automatically merged:

Şöyle de birşey var araban ne kadar değer kazansa kazansın yeni alacagın araba halen paran yetmiyor olması çok acıklı :D
maalesef evet üstüne 20-30 bin eklemeden üst modele geçiş yapamıyoruz ki o eklediğimiz tutarlada 97 modelden 2001 modele falan geçebiliyoruz :)

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
normal ya oyun oynuyorum öyle senin nasil geciyor

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İyi diyelim iyi olalım, bende çok sıkıldım yapacak bişi söyleyin vakit geçmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam ilk alırken baya zorlanıyor insan. zaten her şeyin ilki zordur ya :) inşallah alırsın bi an önce
Post automatically merged:

maalesef evet üstüne 20-30 bin eklemeden üst modele geçiş yapamıyoruz ki o eklediğimiz tutarlada 97 modelden 2001 modele falan geçebiliyoruz :)
hocam ilki var model yükseltmek amacı ile para biriktirmeye başladım biriktirdikçe aradaki fark arttı akshfkasfh

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bende başlayacağım ne zamandır oynuyorsun sen. Hızlı gelişim için ne önerirsin ve bi kaç ipucu verir misin
bırakıp başladım sürekli 1 senedir oynuyorum hızlı gelişim için metin boss klasik olaylar ama ayın 3 üne kadar başlangıç eventi var çok güzel hasar arttırıyor onu kaçırma hesap oluştur en azından 3 ünde 7 günlük itemlerle hızlıca gelişirsin oyun içinde wiki var zaten

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hilende var artık oh başlarsın :D sen 8 günde nasıl 300 mesaj kastın la
15 gün olmadı dostum kullanamıyorum. Çok vakit geçirdim bildiğim şeyleri paylaşmaya çalıştım bilmediklerimi araştırıp yardımcı olmaya çalıştım farkında bile değildim bende 300e gelene kadar

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dolar beyler gene ucuyor . onumuz cok karanlık

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
15 gün olmadı dostum kullanamıyorum. Çok vakit geçirdim bildiğim şeyleri paylaşmaya çalıştım bilmediklerimi araştırıp yardımcı olmaya çalıştım farkında bile değildim bende 300e gelene kadar
valla iyi yapmışsın ben yıllardır ulaşamamışım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...