- Yasaklandı
bence şimdiye kadarki yapılmış en iyi korku oyunu bundan daha iyisi yoktur benceEskiden sabriagunzagun game diye bir youtube kanalı vardı ismini yanlışta hatırlıyor olabilirim ben bu oyunu onunla birlikte sevmiştim gerçketen çok güzel bir oyundur altınıza sı*ırttırır yani
evet baya korkunç yaratıklar var oyunda onları öldürmeye çalışıyorsun silahlarlan aynı resident evil benzeri bir oyundurKorku derecesi ne seviyede acaba. Altımıza s*çırtacak cinsten mi
evet simon adında psikolojik sorunlu genç bir adamı yönetiyoruzhikayesi var mıdır
iyi sen oynama ozaman oynayan oynar oyun gayet güzel benceVideoda adamın 911 i araması ve gelen ses.. Komik ya korkunç değil oynamicam![]()
dostum öneri için teşekkürler. bir bakacağım lakin oyun eskiye benziyor biraz oynanır mı sence bu devirdE?videonun başını iyi izleyin nasıl psikopat korkunç bir oyun olduğunu anlarsınız gece kulaklılan oynarsanız psikolejiniz bozulabilir
evet neden olmasın oynanır tabi eski olması oynamanıza engelmi oyun çok sarıyor deneyin ve göründostum öneri için teşekkürler. bir bakacağım lakin oyun eskiye benziyor biraz oynanır mı sence bu devirdE?
Oy oy oy Ben almayayım o zaman eyvallahhhevet baya korkunç yaratıklar var oyunda onları öldürmeye çalışıyorsun silahlarlan aynı resident evil benzeri bir oyundur
bakalım o zaman madem öyle diyorsun. eywevet neden olmasın oynanır tabi eski olması oynamanıza engelmi oyun çok sarıyor deneyin ve görün