Silinen Yorumlar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
ulan pubg lite hile ile oynamak için bize özelden mesaj atıyorlar vermeyincede bizim emsajlarımızı spam olarak raporluyorlar ve bizim mesajlarımız gidiyor benim seçkinken attığım hiçnir mesaj spam dğeil hepzi konu ile doğrudan alakalı ve yardım olmak amaçlı adamalra vermiyoruz sinirlenip içlerinden ekz,in bize sövüyorlar ve bizi raporluyorlar mesajlaırmız siliniyo buna bir yetkili çare bulmalı dünde birtane arkadaş açmışdı konu adam ona 50 tane dislike ve onun yüzünden 50 tanede yorumu silinmişdi böle adi insanlara hakkım helal değil

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Bu şekilde sizden hesap isteyenleri raporlayın, gerekli işlemler yapılır. Diğer husus ise, eğer bir konuya yorum yaptıysanız ve o konu da silindiyse otomatik bir şekilde sizinde yorumunuz silinir. Yani her silinen yorumunuzda doğrudan yorumunuz silinmiş demek değildir.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Haklısın kardeşim bir kaç kişi benden de istediler pubg lite istediler vermedim buna bi çare bulunması lazım

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bu şekilde sizden hesap isteyenleri raporlayın, gerekli işlemler yapılır. Diğer husus ise, eğer bir konuya yorum yaptıysanız ve o konu da silindiyse otomatik bir şekilde sizinde yorumunuz silinir. Yani her silinen yorumunuzda doğrudan yorumunuz silinmiş demek değildir.
ha tamam ozaman np ama bazıları var adamları sinirlendiriyorlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İsimlerini yönticiye gonder ozman konu acmak nedir hadi sende bni raporla

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne kadar raporlansada inceleniyo eğer kurallara uymayan bir mesajsa kaldırılır raporlarla ototmatik silme yok birbir inceleniyor bir günde 80 yararlı mesaj attım hiç biri silinmedi mesela

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dislike mevzusunu bende gördüm. 2 kullanıcıyı ondan dolayı raporlamıştım. Biri sürekli like, diğeri de sürekli dislike atıyordu. Ya multi hesap ya da işsiz bir şekilde takmış kafayı birine. Ayrıca yorumlarını raporluyorsa endişelenmene gerek yok. Çünkü yorumlar yetkililerin denetimi altında. Yetkililer yoruma bakar, zaten spam/gereksiz ise siler. Değilse bir şey olmaz. Direk konuyu silerse tabi o ayrı. O konudaki yorumların hepsi gider. Sadece senin değil yani. Yorumlarına sürekli dislike atan ve senden hesap isteyen olursa yetkililere ilet zaten onlar gerekeni yapar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
rapor edilen yorumlar direk silinmiyorki önce inceliyorlar

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kardeşim gereken yapılıyor merak etme bendende çok isteyen oluyor hile için id pw vermedim vermem ban yeriz.

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Böyle yapan kişilere ip ban gelmeli. insanların hakkını yemesinler

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benden bile istediler onaylı üye değilim diyorum vardır versene diyor adam

fallcheeta
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Mantığa bakarmısın şeytanın aklına gelmez çok seçkin üye olmak istiyor isen forumda bir ton yardıma ihtiyacı olan arkadaş var yardımcı ol emeğinle seçkin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...