Bal porsuğu
Seçkin Üye
Virüslü olan dosyaları prog. kendisimi buluyor yoksa virüs taraması yapılması gerekiyor mu, windowsun kendi anti virüs sistemi yeterlimi ?
O konuda yardımcı olmuyor kendimiz bulmamız veya başka programlardan yardım almamız lazımVirüslü olan dosyaları prog. kendisimi buluyor yoksa virüs taraması yapılması gerekiyor mu, windowsun kendi anti virüs sistemi yeterlimi ?
eline saglıkMerhaba arkadaşlar her zaman tetikte olmamıza rağmen bazen hepimiz virüs yiyoruz ve bazı dosyaları silinmiyor aklınıza tek çözüm format atmak geliyor neyse ki buna gerek yok.
İndirmiş olduğumuz dosya sayesinde silinemeyen virüslü dosyaya sağ tıklayıp IObit unlocker diyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 70410
Daha sonra açılan pencereden Kilidi Aç kutucuğunun yanındaki ok işaretine basıp Kilidi Aç Ve Sile basalım.
Ekli dosyayı görüntüle 70411
Tebrikler İstenmeyen dosyamız silinmiştir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu silinmeyen dosyaları siliyor knkVirüslü olan dosyaları prog. kendisimi buluyor yoksa virüs taraması yapılması gerekiyor mu, windowsun kendi anti virüs sistemi yeterlimi ?
bu işlem pc deki tüm vürslü dosyalarımı siliyor ?Merhaba arkadaşlar her zaman tetikte olmamıza rağmen bazen hepimiz virüs yiyoruz ve bazı dosyaları silinmiyor aklınıza tek çözüm format atmak geliyor neyse ki buna gerek yok.
İndirmiş olduğumuz dosya sayesinde silinemeyen virüslü dosyaya sağ tıklayıp IObit unlocker diyelim.
Daha sonra açılan pencereden Kilidi Aç kutucuğunun yanındaki ok işaretine basıp Kilidi Aç Ve Sile basalım.
eywlh aga bendede vardı çok teşekürler by yöntemi ilk defa senden gördüm iyi günlerMerhaba arkadaşlar her zaman tetikte olmamıza rağmen bazen hepimiz virüs yiyoruz ve bazı dosyaları silinmiyor aklınıza tek çözüm format atmak geliyor neyse ki buna gerek yok.
malwarebytes'ı denemedim hiç o yüzden pek bilgim yokben onu pek iyi bulmadım tamda kullanamadım zaten malwarebytes dan daha iyi sonuç almıştım sence 2 sini karsılastırırsak hngisi işini daha iyi yapıyor ?