Silkroad online Türkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Valla ben çok denedim de anında gidiyodu kodlar miilet script mi yazdı ne anlamadım saniyede alındı kodlar.
Script mi yazdılar bilmiyorum ama pc başında oturup saatlerce hazır şekilde bekletip alan arkadaşlarım oldu. Bazıları Bi kaç tane alıp satmaya bile kalkıştılar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yok bugün canlı bağlantı yaptı. Asla öyle bişey olmayacağını söyledi. İtem yardımı filan asla olmayacak. Herkes adaletli ve adil bir şekilde oyununu oynayacak dedi.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
brom tr serverine güven olmaz dediğin gibi vurgunculuk mümkün çoğu mmorpg de de mevcut iSRO silkroad tavsiye ederim bu arada isro'da oynayan varsa nasıl kervan çekebileceğimi söyleyebilir mi

Üye
8 HİZMET YILI
oha silkroad oyuncusu şaşırtıcı ...
benim sana tavsiyem isro oyna başka türlü genel açılan serverler hep vurgun 1. veya 2. kale savaşından sonra 1 guild bırakır sonra onun gazına diğerleride bırakır server ve emeklerin boşa gider hiç yoktan isronun garantisi var
bu sorun biraz daha iyi si garantisiz olaz garanti şart

Üye
5 HİZMET YILI
bence başlamalısın ne kadar erken kasan o kadar iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Asıl private serverler vurguncu. Gamegami'ye vurguncu diyen zaten bu private serverlerden para yiyen, guildce pay alan, çakallık yapan al-sat tayfası. Gamegami serveri açıldıktan sonra private oynayanın aklı yoktur o kadar diyeyim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kapatabilir mi ki private serverleri
Kapatabilir ve adam bu konuda kararlı olacağını söyledi. Trde ne kadar normalleştiyse de bu private sv mevzusu sonuç olarak illegal bişey ve adamın da hukuki yaptırım uygulama yetkisi var. Gamegami inşallah kararlılıkla devam eder bu yolda.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben oynamayı düşünüyorum ya sizi bilmiyorum da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...