Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdiye kadar izlediğiniz en iyi dizi ve film nedir?
Film olarak bilmiyorum saçma gelebilir ama The Devil's Advocate (Şeytan'ın Avukatı) küçüklüğümde Samanyolu olsun Kanal 7 olsun Dini filmler olurdu ve şeytanı hep çok basit ama anlaşılmaz anlatırdı ben bu film kadar Şeytan'ı daha güzel anlatan bişey görmedim.
Filmden Alıntı :
Şeytan - Bak ne diyeceğim sana içerden biri olarak Tanrı hakkında bilgi verebilirim; Tanrı izlemeyi sever, oyun oynamayı sever bunu bir düşün.İnsanoğluna verdiği İçgüdüleri işte sana verdiği bu sıradışı hediyer. Peki ya sonra ne yapar Ha! Ne Yapar! Yemin ediyorumki kendi eğlencesi için ve kendi kozmik çekim hataları için Kuralları 2 taraflı olarak koyar.Bu belki de en büyük hiledir. Bak ama sakın dokunma , dokun ama tadına bakma , tadına bak ama yutma Hahaha sen bir o bacağına bir bu bacağına zıplarken o ne yapıyor ben sana söyliyim orada(Yukarıyı işaret ediyor) duru ve lanet olası göbeği çatlayana kadar güler...
Bence kesinlikle izlemelisiniz seveceğinizden eminim iyi akşamlar ^^