Şimdiye kadar izlediğiniz en iyi dizi ve film nedir?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sherlock ve stranger things çok sürükleyici 4-5 defa bitirdim ikisini de ve hep aynı zevki aldım

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dizi olarak Söz
Film olarak bir çok şey var ama sanırım alacakaranlık

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Film olarak bilmiyorum saçma gelebilir ama The Devil's Advocate (Şeytan'ın Avukatı) küçüklüğümde Samanyolu olsun Kanal 7 olsun Dini filmler olurdu ve şeytanı hep çok basit ama anlaşılmaz anlatırdı ben bu film kadar Şeytan'ı daha güzel anlatan bişey görmedim.

Filmden Alıntı :

Şeytan - Bak ne diyeceğim sana içerden biri olarak Tanrı hakkında bilgi verebilirim; Tanrı izlemeyi sever, oyun oynamayı sever bunu bir düşün.İnsanoğluna verdiği İçgüdüleri işte sana verdiği bu sıradışı hediyer. Peki ya sonra ne yapar Ha! Ne Yapar! Yemin ediyorumki kendi eğlencesi için ve kendi kozmik çekim hataları için Kuralları 2 taraflı olarak koyar.Bu belki de en büyük hiledir. Bak ama sakın dokunma , dokun ama tadına bakma , tadına bak ama yutma Hahaha sen bir o bacağına bir bu bacağına zıplarken o ne yapıyor ben sana söyliyim orada(Yukarıyı işaret ediyor) duru ve lanet olası göbeği çatlayana kadar güler...

Bence kesinlikle izlemelisiniz seveceğinizden eminim iyi akşamlar ^^

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kafa dagitmalık güzel vakit geçirmelik himym, ciddi izlemelik breaking bad, prison break

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kurtlar vadisi ilk 97 pusuyu daha izleyemedim ama 97 fena

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
V for Vandetta

Onaylı Üye