- Yasaklandı
dosya.tc gibi bir yere yüklüyebilirmisin acaba ?Aradigin sey Simple Assembly Explorer* olabilir mi acaba ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hayır bu değilBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ztn bilgin olmucağını biliyordum vb.net source olduğu için işin olmazMaalesef bilgim yok![]()
yalnız sen durumu anlamadın source ??
Pc de source bulamadım programı var.yalnız sen durumu anlamadın source ??
pack yoksa dnspy ile çek sourceyi aqyalnız sen durumu anlamadın source ??
birdahakine virustotal koyacaksın yoksa ?Ban
yalnız ustam kodları oyle kolay değil zor resource bölümüne felanda kod ekleniyor birazz sıkıntı ama forumda varda veren vermiyorbirdahakine virustotal koyacaksın yoksa ?Ban![]()
Crawl bekle atıcamztn bilgin olmucağını biliyordum vb.net source olduğu için işin olmazama bu source gerçekten çok onemli
Hocam ufak bir araştırma ile bulunmayacak şey yokturBuyursunlar..
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Total koymuyorum çünkü upload bana ait değil.
canınızı yerim eyw@CrawlArmy kusura bakma normalde C# yazarım ama C# sourcem silinmiş. Onun yerine umarım Visual Basic Seni İdare Eder.
GitHub:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Biraz buglu düzeltirsin. Sağ alta bir yere falan adımı tükürürsen hoş olur asjjasnjasjhsadcanınızı yerim eyw
canını yerimde sourcedeki kodlara ihtiyacım var ztn geri kalanıyla işim yokBiraz buglu düzeltirsin. Sağ alta bir yere falan adımı tükürürsen hoş olur asjjasnjasjhsad
Olsun askjhdjkasasdjsad bu arada profil resimlerinden karıştırıyorum hacanını yerimde sourcedeki kodlara ihtiyacım var ztn geri kalanıyla işim yoktükürürüm merak etme balgamlı olsun mu ?
sen benden sonra almıssın knk bu arada özele gel bir bilgi vereceğim ama birine ve kimseye söylemiyceksin csgo ile ilgili vac hakkında baypass ??Olsun askjhdjkasasdjsad bu arada profil resimlerinden karıştırıyorum ha