Simple LOL Project

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
eline sağlık

кαяαηℓıктαуıм çσк кαяαηℓıктα...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yararlı.

Üye
7 HİZMET YILI
Şey Bunu Nasıl Yapıp Güncelliyeceğiz Bir Bilgin Varsa Özelden SÖylermisin Ben Arkadaşa Para Karşılıgında Dereceli Kasacaktım Elo Boost Yapalım Yda Program Yapıp Satalım Dedi Ama Ben Satmaya pek Memnun Değilim Eğer LoL Hilesi Yapılırsa Çok Güzel Olur Çünki Herkez Ya Oynuyamıyor Yada Feeder Ve AFk lar Yüzünden Bronz Liginden Çıkamıyor Buda Canımı çok Sktri 2 yıldır League Of Legends Oynuyorum Ve Şuana Kadar En Fazla Silver 4 Ligine Çıktım Arkadaşım 3-4 aydır oynuyor Gold 1 Plat Olacak :(

Üye
7 HİZMET YILI
gaming on steroids'den çalıntı değil mi bu ya :D direkt tüm konuyu olduğu gibi copy paste yapmış

Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
İsmail qnq bunu elobuddynin loaderiyle birleştircem güncellemeyi deniyicem eğer yardım etmek istersen bi pm at lan eskilerden tanıyorum seni 2016-2015 den :D

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
napcaz şimdi bu kodlari

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bişey sormak istiyorum bu hileyi nasil çaliştirabiliriz ? bilgisi olan yardimci olursa sevinirim insanlara para karşilinginda satmaktansa sitede paylaşilabilir ve tutadabilir ben öyle yapmak istiyorum ama yardimci olursaniz sevinirm :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Türkçe Olsa İyi Olurdu Ama İng Var Azıcık Bizdeed :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I successfully injected it but its outdated so nothing works .. but still great job :) i will try to learn and update this thank you!

WRGUokT
WRGUokT

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dikkatli kullanın bence ben hile buldum kullanmadım sadece ozel oyun açıp test ettim 1 saat sonra ban yedim.
bu hileleri çalıştırmak için ne kullanıcaz ( nasıl inject edicez). yardım et nütfen.
Post automatically merged:

hilenin projesi beyler bu güncelleyip kullanmak isteyen olur diye paylaştım artık uğraşmıyorum lolle.

ingilizce olmasının nedeni önce ucde paylaştım sonra türkçesini yazmaya üşendim c&p yaptım.
bu hileyi nasıl inject e edicez nütfen yardım edermisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...