Alıyorum Simplier için atılan zarı tahmin etme programı

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar pc paramı simplier adlı zar atma yerinde yedim ve bunun sitenin zarın hangisini yüksek atcağını tahmin eden bir program yapabilceğini idda eden varsa kanıtlar doğrultu atsın 1000 2000 3000 ibanına yollarım yapabilcek olan gelsin olmadı beraber katlarız olay sadece seçtiğin zarın yüksek atması

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Öyle birşeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Bunu yapan adam krallığını ilan eder bırak snn pc parasını dünyayı satın alır

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Böyle bir şey yapmak mümkün. Zar denilen şey şansa bağlı arkadaşlar. Binlerce faktör hesaba katıldığı sürece bir program aracılığı ile bu yapılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç yıl önce böyle bir şey yapılmıştı, tam böyle olmasada mantık böyleydi yani. Günümüz yapay zekası oldukça gelişti ve yapay zeka aracılığı ile bir işinde uzman yazılımcı bunu yapabilir şans faktörleri kusursuz hesaplandığı sürece. Kusur olsa bile bir kere batarsın iki kere batarsın üçüncü de her türlü katlarsın örnek.

Discord ID'ni bırakabilirsen sana yabancı bir yazılımcı yönlendirebilirim.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Böyle bir şey yapmak mümkün. Zar denilen şey şansa bağlı arkadaşlar. Binlerce faktör hesaba katıldığı sürece bir program aracılığı ile bu yapılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç yıl önce böyle bir şey yapılmıştı, tam böyle olmasada mantık böyleydi yani. Günümüz yapay zekası oldukça gelişti ve yapay zeka aracılığı ile bir işinde uzman yazılımcı bunu yapabilir şans faktörleri kusursuz hesaplandığı sürece. Kusur olsa bile bir kere batarsın iki kere batarsın üçüncü de her türlü katlarsın örnek.

Discord ID'ni bırakabilirsen sana yabancı bir yazılımcı yönlendirebilirim.
hala lazımsa aynı yazılım bende var dostum dc den kanıtlarını gösteririz :) DC: _lorexy

chat gptnin tanrı modunu açıp orda yazdır yazılımını
hala lazımsa aynı yazılım bende var dostum dc den kanıtlarını gösteririz :) DC: _lorexy

Öyle birşeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Bunu yapan adam krallığını ilan eder bırak snn pc parasını dünyayı satın alır

NexLit
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
basıyor musun para