Sınav sorusu yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. EEM öğrencisiym ve PLC dersi sınavında yardıma ihtiyacım var.

unknown.png

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Konuna cevap olamiyicak belki ama benden büyüksün ve şunu söylemek istiyorum neden böyle bir şeyi kendin yapmaya , öğrnemeye çalışmıyorsun da burdan konu ile kolaya kaçmaya çalışıyorsun ilerde böyle bir şey senin işine yarayacakken neden burda kolaya kaçmaya çalışıyorsun acaba ? Yanlış anlama

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam bu sorunun cevabını burada bulamazsın genel yaş kitlesi ortaokul lise arası. Ayrıca pekde ücretsiz çözen olmaz bu tarz soruları genelde vize veya final soruları için başka sitelerden öğretmen veya öğrenci kiralıyolar. Sende öyle yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka bu soru genelde sık sorulan sorulardan bende senin yaşında bu sorulardan çözmeyi denerdim ve 10 dkmı alırdı ben bu soruları iyice pekiştiresiye 1haftamı aldım ama ana ders olarak baştan temelin olması lazım cevap ise bi dk soruyu okiyim hah cevap 1,097647 buldum abi kusura bakma sen benden büyüksün ama ben bu konulara fazla emek harcayarak sen kadar olmasada ben yüksek lisans yaptım

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben Zamaninda Okumaya Calisdim Ama Okuyamadim Malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...