Sinekten nasıl kurtulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadas gece gece oturuyom takiliyom bi sinek geliyo koniyo vizzzz saniyede 500 kanatmi carpiyor belli degil asiri tilt oldum kapiyi aciyorum isiklari sinegi kovalayacagim yere dogru aciyorum azcikta kolonya ve ya normal sprey sıkıyorum yok gitmiyo konuyo biyere vız vız konsa dursa sorun yok tam kovup oh derken bidaha geliyo kaçıyo kurtulma imkanı yokmu nası kovcaz bunu her türlü önerilerinizi bekliyorum. + Günlük hayattada çok karşılaşıyorum özellikle sivrisinekler her cam yer yer kapalı ışık kapalı oda kapalı bi bakıyorum allahmı yolladı belli değil birden kulağımın dibinden aşırı ince tiz bi sesle birşey geçiyo vuruncada b**ku çıkan ufak gereksiz faydası yok zararı bol aptal bir varlık. Biliyorum ağustos ayındayız normal olabilir ama ağustos ayındaki bu doğal afetler yağmurlar,yangınlar pek normal değil bence. Kisaca bu sineği nası cıkartabilirim ve sivrisinek sokmalarına karsı ne tür önlem alabilirim?

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Türkiye ekonomisi ile babadan haşlık almak bile kimi çocuğa göre zor ama gecenin köründe sineklik bulabileceğimi sanmıyorum. O yüzden böyle bir konu açtım.. Ama aklıma getirdiğin için teşekkür ederim sipariş verdim 65 tl girdi kargo parasıyla dersin şimdi enayimisin hayır yaşadığım yerin altyapısı yok ve üşengeçim çok üşengeç olmasam sineği illa çıkartırdım ellede ama yinede teşekkürler fikrin için. :hain:

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evde Limon var ise ikiye kes ve üzerine 3-4 tane karanfil koy. Oturduğun yere yakın bir yerde dursun, sivrisinekler uzaklaşır. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk alıyorsun eline bir kitap sonra pusuyorsun kondumu kafasına bir geçiriyorsun buuum kitapa yapışıyor bu kadar basit

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Genişlik farketmeksizin bir pet şişeyi alıp, burada 2.5 L'lik bir kola şişesini öneririm, ortadan ikiye kesiyorsun. Kestiğin boy, bir parçayı diğerine ters geçirebilecek şekilde olmalı. Kestin ya ortadan ikiye alt tabanı biraz daha uzun olacak şekilde; kapaklı kısmını ters çevirip içine sıkıştırabilmelisin yani, onu diyom. Ardından taban kısmına 4 tepeleme yemek kaşığı esmer yahut beyaz toz şeker koyduktan sonra göz kararı sıcak su ekliyorsun. Şekeri karıştırıp erittikten sonra içerisine 1 çay kaşığı kuru maya ya da küçük bir parça yaş maya atıyorsun. Onlar da eridikten sonra başta bahsettiğim kapaklı parçayı ters çevirip taban kısmının ağzına sıkıştırıyor, bir kapan sistemi elde ediyorsun. Geçici olarak etkili bir çözüm. Kara yahut sivri sinekler içine girecektir emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...