Sinerji güvenilir mi ? Sistem alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır internet üzerinden sistemlere bakıyorum yeni bir sistem alıcam siteler arasında sistemin ücreti çok oynuyor en uygun SINERJI de buldum. ITOPYA, INCE hesap gibi sitelerde 17-18 bin arasındayken SINERJI de 15.500 gibi bir fiyat çıktı.
Sizce güvenilir bi site mi alışveriş yapan arkadaşlar aldıkları hizmeti belirtirse çok sevinirim. Bildiğin yerden fazlaverip alın demeyin sistemden para arttırıp monitör almaya çalışıyorum kısaca indirim kovalıyorum. Bildiğiniz ucuza donanım satan güvenilir yerler varsa belirtirseniz sevinirim :) Herkese iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Başka bir forumdan okuduğum mesajlara göre güvenilir diyorlar sipariş edebilirsin ama istersen yılbaşını bekle yılbaşına özel büyük indirimli bilgisayarlar paylaşabilir bazı youtube kanalları.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sinerji güvenilirdir işlemcimi ve ekran kartımı ordan almıştım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şikayet var üzerinden çoğu insan işlemci ve anakartı almamamızı söylemiş paketlerden kargo firmasının poşetine sarıp gönderiyorlar denmiş doğru mudur ?
ben gidip elden aldım mağazalarından ryzen 5 3600 aldım kutusuz hali daha ucuzdu onu aldım kargo olarak almadım o yüzden o konu hakkında bilgim yok.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
yakınında şube varsa gidip alabilirsin kargolama süreci hakkında bir bilgim yok ancak zaten türkiyede kargocular sorunlu olduğu için en güvenilir yerden alsan bile sıkıntı çıkabilir..

bunun yanı sıra desteklerine mesaj at bence, şikayet sitelerinde kargoyla ilgili böyle bir durumdan bahsetmişler, doğruluk payı nedir? ürün kargo sırasında hasar görürse garanti kapsamında mı?" vs. bu şekilde daha net bir sonuca ulaşabilirsin.

şikayet sitelerine yazanların başına geldi diye senin başına da gelecek diye bişey yok veya çok güvenilir bir sağlayıcıdan aldığında ürünün başına bişey gelmeyecek diye bişey de yok. sonuçta burası türkiye ve kargocular... malum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güvenilir sorun olmaz hatta itopyadan daha hızlı gelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sinerji güvenilir bir site ekran kartı ve ssd almıştım sorunsuz geldi tavsiye ederim.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Güvenilir bro arkdaşta 1-2 hafta nce ordan sistem aldı

Üye
5 HİZMET YILI
İtopyadan alma hem fiyatlar uçuk hemde, 1-2 ay sonra gönderirlerse şaşırma sinjeri gayet güvenilir site şuanda uygun fiyatlı sistem toplayabiliceğin sitelerden birisi

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Güvenilir sorun olmaz alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yakınında şube varsa gidip alabilirsin kargolama süreci hakkında bir bilgim yok ancak zaten türkiyede kargocular sorunlu olduğu için en güvenilir yerden alsan bile sıkıntı çıkabilir..

bunun yanı sıra desteklerine mesaj at bence, şikayet sitelerinde kargoyla ilgili böyle bir durumdan bahsetmişler, doğruluk payı nedir? ürün kargo sırasında hasar görürse garanti kapsamında mı?" vs. bu şekilde daha net bir sonuca ulaşabilirsin.

şikayet sitelerine yazanların başına geldi diye senin başına da gelecek diye bişey yok veya çok güvenilir bir sağlayıcıdan aldığında ürünün başına bişey gelmeyecek diye bişey de yok. sonuçta burası türkiye ve kargocular... malum.
çok teşekkür ederim dostum söylediğin şey gayet mantıklı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...