Şikayet var üzerinden çoğu insan işlemci ve anakartı almamamızı söylemiş paketlerden kargo firmasının poşetine sarıp gönderiyorlar denmiş doğru mudur ?sinerji güvenilirdir işlemcimi ve ekran kartımı ordan almıştım
ben gidip elden aldım mağazalarından ryzen 5 3600 aldım kutusuz hali daha ucuzdu onu aldım kargo olarak almadım o yüzden o konu hakkında bilgim yok.Şikayet var üzerinden çoğu insan işlemci ve anakartı almamamızı söylemiş paketlerden kargo firmasının poşetine sarıp gönderiyorlar denmiş doğru mudur ?
çok teşekkür ederim dostum söylediğin şey gayet mantıklıyakınında şube varsa gidip alabilirsin kargolama süreci hakkında bir bilgim yok ancak zaten türkiyede kargocular sorunlu olduğu için en güvenilir yerden alsan bile sıkıntı çıkabilir..
bunun yanı sıra desteklerine mesaj at bence, şikayet sitelerinde kargoyla ilgili böyle bir durumdan bahsetmişler, doğruluk payı nedir? ürün kargo sırasında hasar görürse garanti kapsamında mı?" vs. bu şekilde daha net bir sonuca ulaşabilirsin.
şikayet sitelerine yazanların başına geldi diye senin başına da gelecek diye bişey yok veya çok güvenilir bir sağlayıcıdan aldığında ürünün başına bişey gelmeyecek diye bişey de yok. sonuçta burası türkiye ve kargocular... malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?