- Yasaklandı
-
2 haftadır benimle uğraşıp duruyor bugünde gruptan attı sınıfın sevilen çocuğu olduğu için ben atar yapinca ustume geldi tum sinifKnk konu çok özel değilse biraz daha açabilirmisin
sen adamsın dediklerinini yapicam tek sorun yarın üstüme geleceklerdostum bence çoçuğu afedersin penisine bile takma :d cididyim bence bir süre dikkatli dinle beni bir süre tek tabanca kendin yalnız başına takıl yanına gelen çoçuk seninle olan çoçukta sana değer verdiğinden gelir seninle takılmaya başlar 2 kişi yetersiniz biribrinize yani durum zaten ortada kötüler belli iyiler değil dediğimi yaparsan kimin kötü kimin iyi olduğunu anlarsın ve adamına göre muamele yaparsın şiddet çözüm değildir.. geçmişi çok kirli biri olarak söylüyorum kaba kuvvetle bir yere varamazsın dediğimi yap cidden işe yarar ha baktın kimse gelmiyor etmiyor s.et sen sana yetersin zaten okul diye adlandırdığımız yer ciğeri beş para etmez adamlarla zorundalık olarak sahte bir samimiyet eşlik etmesi ve haftada 5 gün yüzyüze bakmak zorundalığı onlar hayatında olmayacak lise bittiğinde oyüzden takma dediklerimi yap
arkam hiç yok asosyal olduğum için :/ kavgada edemeyiz zaten kimse korkusundan kavga edemiyor okuldaEğer arkanda sağlam kişiler yoksa. Bileğine güvenicen ve 1 2 sini yere serersen yarısı geri adım atar tavsiyem okulun reisleriyle arayı iyi tut çevreni genişlet samimiyet kur.ayrıca sınıfa girerken korkarak girersen hiç bi halt edemezsin kendine güvenin tam bir şekilde giriş yap.
çullanamazlar ama hepsi sözlü saldıracakKimsenin üzerine gelmesine izin vermeyeceksin. Kavgaysa kavga kardeşim! Tüm sınıf üzerine bile gelse geri adım atmadan üzerlerine yürü, gerekirse tehdit et. Özel okul olsun gerekirse. Müdür ne yapacak ? Tüm sınıf üzerine çullanacak ve müdür seni mi haksız çıkaracak ?
Kardeş asosyallik kötüdür bak zamanında az sosyal olsan bugün arkanda 3 5 sağlam arkadaşın olabilirdisen adamsın dediklerinini yapicam tek sorun yarın üstüme gelecekler
Post automatically merged:
arkam hiç yok asosyal olduğum için :/ kavgada edemeyiz zaten kimse korkusundan kavga edemiyor okulda
çullanamazlar ama hepsi sözlü saldıracak
Çevre edin dediğim bu işte. bak asosyallikten çık okulunda arkadaş edin sınıfın sana 2.sınıf insan muamelesi yapıyorlarsa sınıfını değiştir@loFt 5 kişi sağlam arkadaşım var 10 senedir taniyorum hepside farklı okullarda farklı semtlerde olduğu için arkam yok sadece okulda arkadasim yok
sanırım yarın yapacaklar ve yaptıklarında değiştiricem direkÇevre edin dediğim bu işte. bak asosyallikten çık okulunda arkadaş edin sınıfın sana 2.sınıf insan muamelesi yapıyorlarsa sınıfını değiştir
Knk eğer zorda kalırsan gözün kapalı vurcan özel okul diye esirgeme en fazla müdürle fln konuşursun
yani hiç özel okula gitmedim hani bir tanıdığın biri varsa belediye başkanının arkadaşı vs (neden bunu dedim devlet okullarında çok işe yarıyor)Orda adamı ham yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?