sınıf grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
sınıftan biri durduk yere yapmadığım şeyden suçlamaya başladı bende haklı olarak hayırdır falan dedim tüm sınıf üstüme geldi gruptan attılar tekrar ekleyip sevgilisine attırdı beni küçük düşürdü sinirden elim ayagim titriyor özel okul olduğu için kavgada edemiyorum ben buna ne yapabilirim yarin sinifa gittigimde herkes uzerime gelecek tavsiyeniz varmı şu iti biraz uyuz edeyim

Moderatörün son düzenlenenleri:
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Knk konu çok özel değilse biraz daha açabilirmisin

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kaba kuvvetsiz uyuz edemen kanka kg .d

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Özel olması kötü olmuş aslında müdüre falan söyle özel okullarda işe yarar. normalde hiç sevmem şikayeti ama çirkefliği karşısı yaptıysa karşılığını böyle ver. haklıysan çocuk atılabilir.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum bence çoçuğu afedersin penisine bile takma :d cididyim bence bir süre dikkatli dinle beni bir süre tek tabanca kendin yalnız başına takıl yanına gelen çoçuk seninle olan çoçukta sana değer verdiğinden gelir seninle takılmaya başlar 2 kişi yetersiniz biribrinize yani durum zaten ortada kötüler belli iyiler değil dediğimi yaparsan kimin kötü kimin iyi olduğunu anlarsın ve adamına göre muamele yaparsın şiddet çözüm değildir.. geçmişi çok kirli biri olarak söylüyorum kaba kuvvetle bir yere varamazsın dediğimi yap cidden işe yarar ha baktın kimse gelmiyor etmiyor s.et sen sana yetersin zaten okul diye adlandırdığımız yer ciğeri beş para etmez adamlarla zorundalık olarak sahte bir samimiyet eşlik etmesi ve haftada 5 gün yüzyüze bakmak zorundalığı onlar hayatında olmayacak lise bittiğinde oyüzden takma dediklerimi yap :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer arkanda sağlam kişiler yoksa. Bileğine güvenicen ve 1 2 sini yere serersen yarısı geri adım atar tavsiyem okulun reisleriyle arayı iyi tut çevreni genişlet samimiyet kur.ayrıca sınıfa girerken korkarak girersen hiç bi halt edemezsin kendine güvenin tam bir şekilde giriş yap. Yumruk yemekten korkma önemli olan yediğinden fazla yumruğu atman bende kolejdeydim rahat ol düzgün 1 yumruk at geri çekilir sevgilisinin yanında erkeklik taslamış

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kimsenin üzerine gelmesine izin vermeyeceksin. Kavgaysa kavga kardeşim! Tüm sınıf üzerine bile gelse geri adım atmadan üzerlerine yürü, gerekirse tehdit et. Özel okul olsun gerekirse. Müdür ne yapacak ? Tüm sınıf üzerine çullanacak ve müdür seni mi haksız çıkaracak ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
dostum bence çoçuğu afedersin penisine bile takma :d cididyim bence bir süre dikkatli dinle beni bir süre tek tabanca kendin yalnız başına takıl yanına gelen çoçuk seninle olan çoçukta sana değer verdiğinden gelir seninle takılmaya başlar 2 kişi yetersiniz biribrinize yani durum zaten ortada kötüler belli iyiler değil dediğimi yaparsan kimin kötü kimin iyi olduğunu anlarsın ve adamına göre muamele yaparsın şiddet çözüm değildir.. geçmişi çok kirli biri olarak söylüyorum kaba kuvvetle bir yere varamazsın dediğimi yap cidden işe yarar ha baktın kimse gelmiyor etmiyor s.et sen sana yetersin zaten okul diye adlandırdığımız yer ciğeri beş para etmez adamlarla zorundalık olarak sahte bir samimiyet eşlik etmesi ve haftada 5 gün yüzyüze bakmak zorundalığı onlar hayatında olmayacak lise bittiğinde oyüzden takma dediklerimi yap :)
sen adamsın dediklerinini yapicam tek sorun yarın üstüme gelecekler
Post automatically merged:

Eğer arkanda sağlam kişiler yoksa. Bileğine güvenicen ve 1 2 sini yere serersen yarısı geri adım atar tavsiyem okulun reisleriyle arayı iyi tut çevreni genişlet samimiyet kur.ayrıca sınıfa girerken korkarak girersen hiç bi halt edemezsin kendine güvenin tam bir şekilde giriş yap.
arkam hiç yok asosyal olduğum için :/ kavgada edemeyiz zaten kimse korkusundan kavga edemiyor okulda
Kimsenin üzerine gelmesine izin vermeyeceksin. Kavgaysa kavga kardeşim! Tüm sınıf üzerine bile gelse geri adım atmadan üzerlerine yürü, gerekirse tehdit et. Özel okul olsun gerekirse. Müdür ne yapacak ? Tüm sınıf üzerine çullanacak ve müdür seni mi haksız çıkaracak ?
çullanamazlar ama hepsi sözlü saldıracak

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Aga sınıfa gir soğukkanlı bir tavırla as çantayı kimse birşey diyemez böyle sana fln bakarlarsa takma

Böyle biraz tumblr cool boy ol vur masaya otur biri birşey derse atarlan vurma ama sonra silivri giden gaçaman

pnp Önemli olan tek şey kendini ezdirme eğer 1 kere ezilirsen devamı gelir. sen bagırdıktan sonra el kol yaparsa dırekt mudure kos hıc bekleme bak dokunması yeterli

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sen adamsın dediklerinini yapicam tek sorun yarın üstüme gelecekler
Post automatically merged:

arkam hiç yok asosyal olduğum için :/ kavgada edemeyiz zaten kimse korkusundan kavga edemiyor okulda

çullanamazlar ama hepsi sözlü saldıracak
Kardeş asosyallik kötüdür bak zamanında az sosyal olsan bugün arkanda 3 5 sağlam arkadaşın olabilirdi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
@loFt 5 kişi sağlam arkadaşım var 10 senedir taniyorum hepside farklı okullarda farklı semtlerde olduğu için arkam yok sadece okulda arkadasim yok

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
@loFt 5 kişi sağlam arkadaşım var 10 senedir taniyorum hepside farklı okullarda farklı semtlerde olduğu için arkam yok sadece okulda arkadasim yok
Çevre edin dediğim bu işte. bak asosyallikten çık okulunda arkadaş edin sınıfın sana 2.sınıf insan muamelesi yapıyorlarsa sınıfını değiştir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Çevre edin dediğim bu işte. bak asosyallikten çık okulunda arkadaş edin sınıfın sana 2.sınıf insan muamelesi yapıyorlarsa sınıfını değiştir
sanırım yarın yapacaklar ve yaptıklarında değiştiricem direk

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
al hayadarı kafalarına kafalarına vur anca öyle akıllanırlar

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Madem sana böyle bir kötülük yaptı misliyle cevap vereceksin aw, yok öyle kötülüğe karşı iyilik. Karşındaki hakediyorsa vuracaksın malı masaya hoplatacaksın hepsini havaya.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Knk eğer zorda kalırsan gözün kapalı vurcan özel okul diye esirgeme en fazla müdürle fln konuşursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...