bilemiyomki kankamboş ver sevgili ayaklarını hocam sonunda yine üzülen taraf sen olcaksın hocammm
Harbıden yani sanki ayrıldıklarında aynı sınıftalar diye kıyamet kopucakgit konuş bir yerinden bir şey eksilmez bizde zamanında
orta okuldayken çok çekingen davranırdık ama cesaretimizi toplayıp gidip konuşuyorduk yani
en iyisi boş ver kankambilemiyomki kankam
valla büyük ihtimalle kıza açılıcam bakalım ne olcak sonumuzen iyisi boş ver kankam
sanal ortamdan istediğn gibi manita yap istediğn gibi konuş orası daha iyi merak etme
yüz yüze görüştün mü acısı kalıyor sende hocam![]()
yok be reis sanal ortamda takılmasın gt dısarıda takıl sanalı bosver valla bı sure sonra hayatsız olrsnen iyisi boş ver kankam
sanal ortamdan istediğn gibi manita yap istediğn gibi konuş orası daha iyi merak etme
yüz yüze görüştün mü acısı kalıyor sende hocam![]()
aynen dostumyok be reis sanal ortamda takılmasın gt dısarıda takıl sanalı bosver valla bı sure sonra hayatsız olrsn
sen bilirsin hocam yine de kolay gelsinvalla büyük ihtimalle kıza açılıcam bakalım ne olcak sonumuz
sen de doğru söylüyorsun hocam ne diyelim nasipyok be reis sanal ortamda takılmasın gt dısarıda takıl sanalı bosver valla bı sure sonra hayatsız olrsn
saol kankamsen bilirsin hocam yine de kolay gelsin
sen de doğru söylüyorsun hocam ne diyelim nasip![]()
ne demek hocamsaol kankam
bencede bende öyle düsündüm dostummcanım şimdiden zaten bu aşamaya geldiyseniz kabul etmezsen yine yüzüne bakamıycak kız en azından denemiş ol bence kabul et derim
kabul etme bı kere de erkekler kabul etmesınbencede bende öyle düsündüm dostumm
hadi kazaan mübarek olsun kardeşim gelişmelerden haberdar etbencede bende öyle düsündüm dostumm
sürekli red yiyen benim eşgalGit konuş kardeşim en fazla reddedilirsin. Reddedilmekten korkma
Bende ilkde hep red yedim sonra açıldığım kız peşimde koştu ahasürekli red yiyen benim eşgal![]()