Sınıfımdaki kıza açılmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sınıfta bir kız var yaklasık 5 aydır bana bakıp gülüyor benimle sakalasmaya çalışıyor baska kızlara konustuğum zaman o da erkeklerle konusmaya baslıyor iste bu karne alacağımız gün kızın en yakın arkadası yanıma geldi dediki kız sende hoslanmıs yani sende olumlu bakıyorsan görüsün dedi.

Bende tabii daha önce hiç sevgilim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum sınıfımdaki arkadaslarım boş ver diyor aynı sınıftasınız kavga filan ayrılık olduğu zaman birbiriniz yüzüne bakacaksınız diyor bende hak veriyorum arkadaslarıma

Yani arkadaşlar ne yapmam lazım biraz devrik cümle kullandım kusura bakmayın stresten.
Kanka bunu ben yaptım pişman olmayacaksan yap okulun bitmesine az kalmış zaten 3 aylık tatilde unutursun bağlanmamaya çalış. Umarım hayalin olur. Benim olmadı :D

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
5 aydır sana baktığını söylüyorsun hemen ayrılık olmaz bence

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk bos et arkadasini ya sen seviyosan buunlarin ne onemi var kavga ettiginde de yuzune bakmassin ya nolcak :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kaçıncı sınıfsın knk söyle ona göre vericem tavsiye

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sınıftaki birisi ile cıkmanı önermem çok fazla kötü gidebilecek olay var

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Okuldaki ilişkilerin fazla süreceğini sanmıyorum dostum tabii senin kararın kendi görüşün orası ayrı konu.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sakın açılma, açılmak en saçma şeydir. Açılırsan seni cebe atarlar, zaten ilgi verdiğin için kaybedersin. Genel olarak böyledir. Flörtleş fakat fazla da yakınlaşma, kız ikilemde kalsın. Senin peşinden koşsun, süründür. Kendine bu şekilde bağla. diğer türlü 1-2 ay sürer. Genelde böyledir ama yatırım tavsiyesi de değildir, belki kız düzgün falan çıkar, zor ama ihtimal var.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sınıfta bir kız var yaklasık 5 aydır bana bakıp gülüyor benimle sakalasmaya çalışıyor baska kızlara konustuğum zaman o da erkeklerle konusmaya baslıyor iste bu karne alacağımız gün kızın en yakın arkadası yanıma geldi dediki kız sende hoslanmıs yani sende olumlu bakıyorsan görüsün dedi.

Bende tabii daha önce hiç sevgilim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum sınıfımdaki arkadaslarım boş ver diyor aynı sınıftasınız kavga filan ayrılık olduğu zaman birbiriniz yüzüne bakacaksınız diyor bende hak veriyorum arkadaslarıma

Yani arkadaşlar ne yapmam lazım biraz devrik cümle kullandım kusura bakmayın stresten.
bence açılmalısın çok pişman olursun 27 yaşındayım pişmanlıktan bitiyorum hala D:

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Açıl ne kaybedersin o kaybeder :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ya şimdi konuş, yada ilerde pişman ol. Tecrübeyle Sabit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...