Süper Üye
Öncelikle özgüvenli olmalısın ve bı tarzın olması lazım giyim konusunda zaten ağzında iyi laf yapıyorsa etkiliyemeyecegin kız yok bir izmirli olarak söylüyorumöncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
Ondan sonra tokadı yesin yanlış yönlendirmeyin adamıyavaş yavaş götür aşkdan falan bahsetme ben öyle yapmıştım bi keresinde soğumuştu benden
ayrılcağımı sanmıyorumAynı sınıfta sevgili yapmak saçmalık değil mi kızla ayrıldığın zaman her gün onu göreceksin nefret edeceksin ozaman
kız servısle gelıyor yanı öyle bışeye vakıt yok sadece okuldan okula göruyorumben kızı internet kafeye götürmüştüm oyunda yürüdüm sende denesene sor valorant oynamayı merak ediyormusun birlikte oynayalımı diye internete oyuna gir durmadan yürü birşeyde diyemiyor güzel taktikte kızı internete götürmek için ikna baya zor
kızla zaten sohbetım var yanı konuşuyorum normal davranıyorum ama nasıl acılacağım konusunda fıkrım yokSınıftan sevgili yapılmaz kişisel fikrim bu bir ikinci olarak yapacam diyorsan onu etkilemeye çalışma şuan nasılsan öyle davran giyiniş ve kibarlık önemli
yüzyüze konuşamazsan whatsapptan, instagramdan açıl normal konuşurken ve mutlu olduğu bir gün hislerinden bahset sana karşı şöyle hissediyorum falan de olacağı varsa olurkızla zaten sohbetım var yanı konuşuyorum normal davranıyorum ama nasıl acılacağım konusunda fıkrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?