Sınıfta aşık olan kıza karşı ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
kıza daha çok yakınlaşmaya çalışmalısın zaten seni seviyorsa bi şekilde itiraf eder

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bro söyleyebilirsin hisettiklerini fakat ayrılırsanız aynı sınıfta olmanız büyük sorun

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
reis bence git konuş bak ben konuşmadım şimdi o başkasıyla evli ve çocuğu var ):

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Açılmak Tek Çözüm Be Knk Zor Onun Dışında

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kesinlikle açıl sakın kaçırma ileride üzülürsün

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ne kadar samimiyetin var bilmiyorum ama çok yoksa önce biraz zaman geçir fazla yanına git falan. Sana alışınca yavaştan belli edersin zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Asla Acele Etme Yavaş Yavaş Ve Çevresini İyice Tanı Ve Çok Yakında Durma Arkadaş Olma Asla Dert Dinlersen Dertlenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tabikide hiçbir zaman ona açılmamak boşver hayatını yaşa

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ne kadar cesur olursan o kadar kolay olur git direkt ben seni seviyorum haberin olsun çocuk gibi saklamayacağım de

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlgi alanını biliyosan ortaya bi yorum sallayabilirsin zaten o konu ilgili oldugu bi konu oldugu için cevap vericektir ve konusma ordan devam eder ortak ilgi alanı bulmaya calısın tabi bence ask diye bisey yok ama orası ayrı konu

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam en etkilisi direkt konuya girip konuşmak başka türlüsünden mıy mıy sevmiyorlar zaten. Tecrübe ile sabittir. Bir kıza açıldıktan sonra eğer olumlu dönüş alırsanız ilişkinizde bir kilidi açmış oluyorsunuz ölüm kalım meselesi gibi gözükmesin gözünüzde. Sadece daha yakınlaşabiliyorsunuz. Olumsuz geridönüş alırsanız da okey diyip geçin başka kızlarla konuşmaya devam edin hatta belki sosyalleşmeye devam ettiğinizi gördüğü zaman size tekrar geridönebilir.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Doğal davran ekstra birşey yapmana gerek yok, Özgüvenini toplayıp açıklayabilirsin red ederse hiç üzülme :D yaşayacak çok yıların olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...