- Konuyu başlatan
Süper Üye
arkadaşıylada konuşuyorum ztn o konuda bır sorun yokilk önce hobileri sor bakalım,arkadaş çevresindeki kızlarla da iletişim kurmaya çalış
arkadaşıylada konuşuyorum ztn o konuda bır sorun yokilk önce hobileri sor bakalım,arkadaş çevresindeki kızlarla da iletişim kurmaya çalış
Detaylı arkadaşlarından öğren neler yapar nelerden hoşlanır yakın arkadaşlarından daha iyi tanıyamazsın kızıarkadaşıylada konuşuyorum ztn o konuda bır sorun yok
kıza daha çok yakınlaşmaya çalışmalısın zaten seni seviyorsa bi şekilde itiraf ederöncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
reis bence git konuş bak ben konuşmadım şimdi o başkasıyla evli ve çocuğu var ):öncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
Direk açılmak doğru degil bence. Biraz sohbet kurup muhabbeti ilerletip doğru zamanda açılmak en mantıklısıAçılmak Tek Çözüm Be Knk Zor Onun Dışında
Asla Acele Etme Yavaş Yavaş Ve Çevresini İyice Tanı Ve Çok Yakında Durma Arkadaş Olma Asla Dert Dinlersen Dertlenirsinöncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
ne kadar cesur olursan o kadar kolay olur git direkt ben seni seviyorum haberin olsun çocuk gibi saklamayacağım deöncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum