yüzyüze daha ıyı oluyor şuanlıkyüzyüze konuşamazsan whatsapptan, instagramdan açıl normal konuşurken ve mutlu olduğu bir gün hislerinden bahset sana karşı şöyle hissediyorum falan de olacağı varsa olur
tavsiyelerini deniceğimkorka korka cennete gideceğine osura osura cehenneme git demişler, lakin hareket etmeden önce ver kaç yapman lazım.
kızın seni önemseyip önemsemediğini bi anla önce.
bişeyler yap onun için sonra köşeye çekil karşılık verip vermediğine bak, burdan yürü bi ortak nokta bul sonra yol al kıza doğru, en önemlisi de ışık yakmaktan korkma
ilk önce hobileri sor bakalım,arkadaş çevresindeki kızlarla da iletişim kurmaya çalışkızla zaten sohbetım var yanı konuşuyorum normal davranıyorum ama nasıl acılacağım konusunda fıkrım yok
usta benim hiç muhabbetim yok nasıl sohbet edebilirimSohbet edip senin ile ilgili düşüncelerini öğrenmeye çalış aranızı yapınca biryerlere davet et arkadaş ortamından birisi varsa onunlada yakınlık kurmaya çalış senin hakkındaki fikirlerini öğreneciğin birisi olmuş olur ve yapıcı olmada çok etkili olur bu kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?