Sınıfta kalan birisi açık liseye geçiş yapabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben 1 yıl sınıfta kalmıştım, 11. sınıfta. Devamsızlıktan kaldım. Çalışmak zorundaydım. Şu an 19 yaşımdayım ve 12. sınıftım ama okula gidesim gelmedi hiç. 19 yaşında lise okumak bana cazip gelmeyeceği için ben yine bir 40 günü geçik devamsızlık yaptım. Biliyorsunuz, 2. dönem geliyor. Şimdi, açık liseye geçebilir miyim? İnternette beni tatmin edecek bir cevap bulamadım, bilen varsa yardımcı olabilir mi? İyi forumlar.
Çözüm: Herkese teşekkür ederim, açık liseye tekte geçiş yaptım. Bir yıl sınıfta kalmak ve şu an kalıyor olmak yeterli.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet 2. dönemde açığa geçebilirsin ama o sınıfın yarısından devam etmiyorsun hangi sınıfta kaldıysan oradan devam ediyorsun 11de kaldıysan 11i okuyorsun tekrardan ama geçiş yapabiliyorsun doğrudur

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam ağırlaştırdılar açık liseye geçişi size bu konuda en iyi bilgiyi okul yönetimi verecektir

Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam ağırlaştırdılar açık liseye geçişi size bu konuda en iyi bilgiyi okul yönetimi verecektir

Elimde belli raporlar sebepler var onlarla geçmeyi düşünüyorum

evet 2. dönemde açığa geçebilirsin ama o sınıfın yarısından devam etmiyorsun hangi sınıfta kaldıysan oradan devam ediyorsun 11de kaldıysan 11i okuyorsun tekrardan ama geçiş yapabiliyorsun doğrudur

12. Sınıfa geçmiştim zaten 12 den başlarım yüksek ihtimalle teşekkür ederim iyi forumlar

2 sene sınıfta kalman lazım geçebilmen için yada reporlu, evli falan olman lazım.

Raporları halletim ya şansımı denicem

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben lise 3 terkim 2 sene sonra acık lıseye kaydımı aldırdım herhangi bir sorun yok kredi notun yuksek oluyor tek sınacda bitti lise acık ogretıme gidip konuyu oraya sorsan daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
2 sene kalınca geçebiliyorsun diye biliyorum ama yeni sistem geldiği için şuan nasıl geçebileceğimizi bilmiyorum

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dost geçmen için bir dilekçe olması şart engelli bacak kırık el kırık bir türlü herhangi bir rapor sonra alabılırrler seni ama bu gittiğin okula da bağlıdır sebeplerini anlatırsan çözeceklerdir

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka benim bildiğim ya geçerli sebebin olmalı yada 3 yıllık bi spor lisansın olmalı

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
geçişler kapatıldı diye biliyorum okula gitmene engel yoksa geçemiyorsun sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...