Cok fazla kactım ev de durdugum da cok arkadasların da ole bırı 39 bırı 40O neydi gız o kadar gün boyunca nereye gittin okuldan felan mı kaçtın ? Eğer okulda kalırsan şaşırmam.
8. sınıfta kalırmıyımevt bence
ŞÖK ile belki geçebilirsin. Öğretmenlerin vicdanına kalmış8. sınıfta kalırmıyım
Bu sene bırakcaz dıye kararlı konusuyorlardı ama benım ılk defa bole oluyor belkı yırtarım ondanŞÖK ile belki geçebilirsin. Öğretmenlerin vicdanına kalmış
Babama solemese mole olcaktı ama haberı var konustum dedı bıda bole olmasınOnu geçtim karne gelince babanla ringte boks maçı yapacaksın. Eğer Öğretmenler Annenle ve Babanla konuşabilirler ve hatta sınıf öğretmeniyle konuşup öğretmen akıllansın kalsın derse annen baban evet derse kesin kalırsın. İnşallah kalmazsın ama yine de babalardan kaçış yok. O devamsızlığı görünce...
Küçükken bir arkadaşım vardı adı mehmet miydi tam hatırlamıyorum 4. sınıfta mı 5. sınıfta mı kalmıştı :/8. sınıfta kalma mı varmış? Benim bildiğim kalma sadece lisede.
Bızde ortaokulda kalan varKüçükken bir arkadaşım vardı adı mehmet miydi tam hatırlamıyorum 4. sınıfta mı 5. sınıfta mı kalmıştı :/
Oha ben hiç denk gelmedim öyle birine ortalaması düşük olan arkadaşlarım vardı ama hiçbiri de kalmamıştı.Küçükken bir arkadaşım vardı adı mehmet miydi tam hatırlamıyorum 4. sınıfta mı 5. sınıfta mı kalmıştı :/
Ama ben derslerı full 1 olupta 2 sene bole gecenı gordum bu sene kalcak o cocuk kesınOha ben hiç denk gelmedim öyle birine ortalaması düşük olan arkadaşlarım vardı ama hiçbiri de kalmamıştı.
Eğer öyle ise senin geçebileceğini sanmıyorum. 40 gün devamsızlık ne? Yemedin içmedin okuldan mı kaçtın?Ama ben derslerı full 1 olupta 2 sene bole gecenı gordum bu sene kalcak o cocuk kesın
Dostum son haftası nasıl sıldıreyım ?Müdür veya müdür yardımcısı ile görüş, başka türlü geçemezsin bu kadar devamsızlıkla. Bizim okulda insaflılar indiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?