Sınıfta kalırmıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum son haftası nasıl sıldıreyım ?
Son hafta olması sorun değil, bizim daha kurtarma yazılıları girilmedi. Müdür yardımcısı yapacak not girişini. Büyük ihtimal yarın akşam giriş kapanacak (öğretmenlere) gidip konuşmanda fayda var.

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Son hafta olması sorun değil, bizim daha kurtarma yazılıları girilmedi. Müdür yardımcısı yapacak not girişini. Büyük ihtimal yarın akşam giriş kapanacak (öğretmenlere) gidip konuşmanda fayda var.
40 gun devamsızlıktan kac gun sıldıreyımkı bıde o var bı denerım sıldırmeyı en fazla 2 gun felan sılerler

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
git bi dilekçe doldur ailenden şu tarihte haberim dahilinde izinlidir vs vs diye mallık yapıp kalma okulda :D

1 gün sildir ayrıca çarşamba günü okullar kapanıyor çarşambaya kadar yapmalısın sildirmeyi yoksa daha sildiremezsin kalırsın mk

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
git bi dilekçe doldur ailenden şu tarihte haberim dahilinde izinlidir vs vs diye mallık yapıp kalma okulda mk:D

öyle olmuyor malesef arkadaş izinliyi'de doldurmuş faaliyet yazdırması gerek onu'da hızlı yapması gerek ama 8.sınıf'ta kalcağını zannetmiyorum lise olsa belki

Üye
8 HİZMET YILI
Bildiğinz gibi okulun son haftasındayız ben kalmaktan çok korkuyom ılk defa bu sene derslerım kotu geldı gecen sene felan takdır almıstım, neyse benım 40.5 gün devamsızlığım var ortalama 69 1ım yok sınıfta kalırmıyım bılgısı olanlar yazabılırmı ?

8. Sınıf ogrencısıyım
hayır kalmasın devamsızlıktan kım klamıs sen kalasın merak etme kalmasın

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
git bi dilekçe doldur ailenden şu tarihte haberim dahilinde izinlidir vs vs diye mallık yapıp kalma okulda :D

1 gün sildir ayrıca çarşamba günü okullar kapanıyor çarşambaya kadar yapmalısın sildirmeyi yoksa daha sildiremezsin kalırsın mk
Carsamba e okulmu okul mu kapanıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adına üzülürüm, 1 sene zaman kaybı çok kötü bir durum, yerinde olsam okula gider yapabileceğim ne varsa öğrenirim. Bence sende öyle yap. Bu sitede bu konuya çözüm aramak çok saçma olmuş, ileride 1 sene için pişman olursun, okula git, bak.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Hiç kimse devamsızlıktan kalmaz korkma.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
velinle gidip sildiberibilirsin ben 60 gün devamsızlıkla gecmıstım sildirip

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
vala bende 50 defa gelmedim okul sonu hoca acıyor 30 yapıyor gelmeme gününü bizim okulun hocaları çok iyi çalışmıyoruz 70 alıyoruz sınavdan :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
birader benim 6-7-8 de her yıl ortalama 60 gün civarı devamsızlığım oluyordu ben hiç kalmadım :D yani ortaokulda devamsızlık pek bir şey ifade etmiyor diyebilirim

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ortaokulda Kalma Yok Kardeşim.

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bizim hocalar düşük alalım diye uğraşsın anca :D
Bizim Tarih Hocasının Sevdiği Bir Çocuk Var İlk Defa Tarihten 60 Alarak Geçtim Sevdiği Çocuk 20 Aldı Düşük Alanlardan 10 Puan Kırdı Sonuçta Yine Kaldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...