Sorun zaten monitor de eski bir monitor ana kartindada sorun var ekran kartim da sorun yokPc açıkken elektrikler gidip geldiyse kısa devre olabilir ev şartelini indirip kaldırmayı dene sonra bütün pc kablolarını çıkartıp dikkatlice tam oturtarak yerine tak ve tekrardan geri aç olmaz ise böyle bir makale buldum arkadaşımdada olmuştu ve bana iletmişti bunu anlayıp uygulayarakda çözebilirsin
Bilgisayarı açıp F8 Tuşuna basarak , düşük video kalitesinde bilgisayarı başlat denen bir seçenek var onu seçtim. Ardından bilgisayar açıldı. Sorunsuz bir şekilde. Daha sonra Denetim Masası üzerinden çözünürlük ayarını yaptım ve sistem şuan şakır şakır çalışıyor.
Diğer bir çözüm ise bunuda test ettim belki bir daha başıma gelirse diye. Yüksek çözünürlük destekleyen başka bir yere bağlayın bilgisayarınızı. Ben kendim televizyona bağladım. Bu sefer gene bilgisayarı açıp çözünürlük düşürüp monitöre bağladım. Gene şakır şakır çalıştı. .
İyi günler.
sorun monitor ile alakalı herhangi bir kasa içindeki donanımsal bir şey değilhalledebildin mi?