Uzman Üye
Sınırlı süreliğine, Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 20 TL
Stok : 5
Discord: heraishere#2927
Moderatörün son düzenlenenleri:
dönüş sağlıyorum discordSınırlı süreliğine, Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 20 TL
Eğer bütçeniz 15 TL ise bir istisna uygulayabilirim.Bazı sitelerde premium üyelere özel Bedava Xbox Game Pass vardı ancak kampanyası süresi dolmuş. Xbox Game Pass 12 TL'ye aldım. 15 TL'ye satsaydı daha iyi bari.
Hesap patlaması/giriş yapamama gibi sorunlarda yenisi teslim edilir.Nasıl sınırsız dostum?
Nasıl sınırsız dostum?
Sınırlı süreliğine, Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 20 TL
dönüş yapıyorum bilgi alacağımSınırlı süreliğine, Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 20 TL
Hesap bilgileri değişmemekte. Ancak tamamen online bir şekilde oyunlarınızı kendi savrinizle oynayabilirsinizsınırsız derken hesabı kendi üzerimize alabiliyormuyuz yoksa internette satılanlar gibi 3 aylıkmı veya birden çok kişiye satılıp bilgileri değişmeyen veresiyonmu
Hayır bunun için bir methodum var. EA Play ve Ubisoft istemeyen her oyunu online ve kendi saveiniz ile oynayabilirsiniz...Sınırsız kısmını açabilirsen satın alabilirm hemen
Post automatically merged:
1 hesabı birden çok kişiye satıp her ay yenileme vesaire muhabbetinden bahsediliyorsa sınırsız derken lol gibi gamepass avantajı sağlayan oyunlar direk patlak vericek online oyunlarda aynı anda çevrimiçi olunduğu zaman sıkıntılar yaşanacaktır.
Bildiğim kadarıyla en fazla 36 ay satın alınabiliyor yani 3 yıl
Sınırsız kısmını da açayım. Hesaplar dediğiniz gibi ortak hesaplardır ancak örnek verecek olursam siz Forza Horizon 5'i online bir biçimde oynayabilirsiniz.Sınırsız kısmını açabilirsen satın alabilirm hemen
1 hesabı birden çok kişiye satıp her ay yenileme vesaire muhabbetinden bahsediliyorsa sınırsız derken lol gibi gamepass avantajı sağlayan oyunlar direk patlak vericek online oyunlarda aynı anda çevrimiçi olunduğu zaman sıkıntılar yaşanacaktır.
Bildiğim kadarıyla en fazla 36 ay satın alınabiliyor yani 3 yıl