SINIRSIZ BAN YEDİM !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Sınırsız ban yedim hileye giremiyor lütfen birisi yardım etsin ::) SONUÇTA BİZDE BU SİTENİN İNSANIYIZ..

Üye
10 HİZMET YILI
ERDEMHHilede login diyorum time/event kısmında Your Hardware id was banned fuck of bitches hatası alıyorum kardesim bi ilgilenirsen sevinirim

Üye
10 HİZMET YILI
Hwid ban Kaldırsanız sabahdan beri bi wolfteama giremedim sırf şu hileyi araştırıp açmak için ama hersey size bağlı

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: SINIRSIZ BAN YEDİM !!!!!

intikam01' Alıntı:
ben kaldırdım ama istedin kadar at panpa

Seni varya bi ******* uffff dünya sarsılır senın aklın yetmez ona oyle bebek işleriylemı kurtulucanızı sanıyonuz allahın ***********  aklını ***** ****** s neın varya ******

Üye
10 HİZMET YILI
Sizin yaptıgınıza bakın be forum da yorum spam mıs istediginiz kadar bakın 48 tane konu açtım emeğime yazık be !
insafsızlar.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
benımde kalkmadı ıp banım abıler nolur kaldırın su ıp banı suan telden gırebılıyorum lutfen bızde bu sıtenın ınsanıyız saygılar sevgıler

Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar Siteye giriş yapamıyorum bağlanmıyor zenmate ile başka ülke bağlandım bu seferde Forum hesabınız yasaklanmıştır. yasaklı olduğunuz gibi forumdaki tüm erişim izinlerinizde engellenmiştir. diyor halbuki hiçbir ihlal yapmadım VE DWORD VİP HACK ide kullanamıyorum LÜTFEN YARDIM EDİN BANLIYSAM 1 KERELİĞİNE BANIMI KALDIRIN NOLUR ŞÖYLE BİRŞEY DİYOR ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...