Sınırsız gmail hesabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Malum gmail hesapları para ile satiliyor burdan para kazanmakta istiyorum açıkçası
Yalniz ayni wifi üzerinden girerken 4-5 mail sonrasında tlf kodunu zorunlu kılıyor mail açabilmek icin bunu gecmenin ya da kandidmanin yolunu bilen var mı

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
gmail hesapları parayla satılmıyor istediğin kadarda açabilirsin benim 4 tane hesabım var sıkıntı yok yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eğer internete ethernet kablosunu bağlayarak giriyorsan hem ethernet ayarlarından bi kaç şeyi değiştirerek ve pc ip sini değiştirerek yapabilirsin ama uzun iş pek fazla insan ugraşmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hepsini aynı anda açama gerek yok 1 tane açtıktan sonra satıp paranı ala bilirsin eğer çok gm açmak istiyosan açtıktan ve sattıktan sonra tekrar açamıyorsan bilgisayarına tıkla chromenin dosya konumundan useri sil ve tekrar başla

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
hepsini aynı anda açama gerek yok 1 tane açtıktan sonra satıp paranı ala bilirsin eğer çok gm açmak istiyosan açtıktan ve sattıktan sonra tekrar açamıyorsan bilgisayarına tıkla chromenin dosya konumundan useri sil ve tekrar başla
siz de mal ayağına yatmayın ya parayla gmail hesabımı satılır

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
gmail hesapları niye para ile satılıyor ne alaka

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Didnt even know you can sell emails, I just use TempMail

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gmail hesabı satılıyormu bende 9 10 tane gmail var weşrlkweqşirlwkeq

Bjorn Lothbrok

B
Telefon üzerinden dilediğin kadar açılıyordu diye biliyorum şayet birkaç hesap açtıktan sonra aynı sıkıntıyı yaşarsan vpn yada proxy kullanırsın hatta bazı modemlerde direkt vpn sunucu özelliği var modeme birkez ekledikten sonra tüm cihazlar için geçerli olmakta o şekil devam edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
mailler para ile satılmıyor ki ben 15 20 tane açtım ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Proxy kullanılarak ve sms onaylama siteleri yardımı ile bu işlemler yapılmaktadır. Bu parayla satılma mevzusu ise Youtube Abone kasmak için yapılmış bir sistemdir. İnstagram takipçi sistemleri nasıl çalışıyor ise youtube abone hizmetleri de aynı şekilde çalışmaktadır.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
zamanında clash of clans hesabı kasmak için açmıştım 10 dan fazla para ile satılmıyor oyun varsa içinde kayıtlı filan o zaman tamam ama boş hesabın satıldığını görmedim hiç

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
zaten tanesine 5-10 tl degilde 50-75 kr gibi komik rakamlara satılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hayır kanka aynı bilgisayar üzerinden rahat 50 tane gmail almışımdır hiçbirisinde tel falan zorunlu kılmadı

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
mail hesaplari para ile satilmıyor ki oyle olsa aksama kadar 100 tane hesap açar millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...