Onaylı Üye
Başlıktan da anlaşıldığı gibi sınırsız olmaz ama buna benzer yani bazı farelere makro atıyorum, belirli sayıda alıyor. Bunun daha iyisi var mı bildiğiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
biliyorum dostum macro programları var Macro Recarder Auto Hotkey Ahk gibi benim dediğim maus ile birden fazla işlem yapmak için maus en iyisi ve idealibro onun için mausa gerek yok özellikle. git biraz araştır onun için özel programlar not defteri kullanılarak yazılan kodlarvs. var
evet hocam bunu kullandım Game power kullandım everest ve rampage mausları da kullandım ama memnun kalmadım logitec g300 iyi gibi ama on da elime küçük gelio sevmedim buna benzer bir maus olursa içerik olarakŞuana kadar bulduğum en ucuz makrolu ve drag click atabilen mouse Everest GX Javelin 69, maksimum mouse macro programi ile 12000 dpsye kadar bile çıkıyo
o zaman bana bak bideBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bide bunun programı felanda var
Macro istiyosan bloody ve a4techten şaşmayacaksın. (Bloody w90 max kullanıyorum)
üste yazmıştım bunun üst seviye bir mausu var makroda sınır var onda 3 5 işlemden sonra makro kaydetmiyor işlem yarım kalıyor
bunu denemek lazım makro kayıt yaparken kaç karaktere kadar kayıt yapıyor biliyormusunuz ?
üste yazmıştım bunun üst seviye bir mausu var makroda sınır var onda 3 5 işlemden sonra makro kaydetmiyor işlem yarım kalıyor
bunu denemek lazım makro kayıt yaparken kaç karaktere kadar kayıt yapıyor biliyormusunuz ?
oyun için değil ama yazılım kullanmadığın için ban olacağını sanmıyorumancak mouselerde ki macrolardan kaynaklı oyunda ban yiyen kişilere şahit oldum bilgin olsun